Bakanlık soruşturma başlattı

 Sağlık Bakanlığı, Gaziantep'te yaşanan ve Dr. Ersin Arslan'ın ölümüyle sonuçlanan olay hakkında Bakan Recep Akdağ'ın talimatıyla soruşturma başlatıldığını bildirdi.Bakanlığın Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamada, ''Gaziant

Bakanlık soruşturma başlattı

 

Sağlık Bakanlığı, Gaziantep'te yaşanan ve Dr. Ersin Arslan'ın ölümüyle sonuçlanan olay hakkında Bakan Recep Akdağ'ın talimatıyla soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Bakanlığın Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamada, ''Gaziantep Av. Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde yaşanan ve Göğüs Cerrahi Uzmanı Dr. Arslan'ın ölümüyle sonuçlanan olay hakkında Bakan Recep Akdağ'ın talimatıyla Denetim Hizmetleri Başkanlığı'nca soruşturma başlatıldı'' ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada ayrıca bugün Kilis Devlet Hastanesi'nde 82 yaşındaki hastanın vefatı nedeniyle hasta yakınlarının sağlık çalışanlarına saldırdığı ve servisin camlarını kırdığı şeklinde medyada yer alan iddialarla ilgili olarak da soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem