Bakanlık Doğu Karadeniz’de Otel yöneticilerine eğitim verdi

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yürüttüğü ‘Turizm sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Artırılması’ TUYUP projesi Doğu Karadeniz’de uygulandı. Bölgedeki 30 otel yöneticisi iki gurup halinde “Yönetici Eğitimleri” programını tamamlayar

Bakanlık Doğu Karadeniz’de Otel yöneticilerine eğitim verdi
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yürüttüğü ‘Turizm sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Artırılması’ TUYUP projesi Doğu Karadeniz’de uygulandı. Bölgedeki 30 otel yöneticisi iki gurup halinde “Yönetici Eğitimleri” programını tamamlayarak yeni sezona hazırlandı.

Trabzon ABİGEM tarafından 17-18 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen Tr-90 Doğu Karadeniz bölgesindeki Otel yöneticilerine yönelik eğitim programı Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Aktaş tarafından verildi. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Trabzon ABİGEM Yönetim Kurulu Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu son yıllarda bölgemizin turizm potansiyelinin artması ile birlikte kurum olarak bizlerde bu yöndeki çalışmaları geliştirdiklerini dile getirdi.

Hacısalihoğlu, “TR90 bölgesinde yani Doğu Karadeniz Bölgesinde bulunan Kurum ve kuruluşlarla birlikte Turizm alanında özel sektörün daha da gelişmesini arzu ediyoruz. Verilen hizmetler ile turizm sektörünün bölge ekonomisine artan desteğini geliştirerek sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızdan biride Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın TUYUP(Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Arttırılması Projesi) projesi kapsamında düzenlendiği yönetici eğitimleridir. Bu eğitimler Trabzon ABİGEM tarafından Doğu Karadeniz Bölgesinde var olan otel yöneticilerinin katılımı ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası binasında gerçekleştirilmiştir” dedi.

Eğitimlerin başarıyla tamamlandığını ifade eden Trabzon ABİGEM Koordinatörü Ali Rıza Kul Artvin, Rize, Trabzon, Gümüşhane, Giresun ve Ordu illerinden 30 otel yönetişinin iştirak ettiğini ve iki gurup halinde yapıldığını belirtti.

Kul, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Hakan Gürhan ile eğitimleri veren Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Aktaş'a plaket takdim etti.

1) Banu AKBULUT/ Paluri Otel Hopa Artvin

2) Büşra DEMİRKAN/ Otel Almatur Yusufeli Artvin
3)Lütfü BALMUMCU/ Peronti Otel Hopa Artvin
4) Hüseyin AYDOĞAN/ Aydoğan Otel/Rize
5) Erhan YAŞAR/ Yalıpark Otel Trabzon
6) Fehmi EKSİLMEZ/ Ela Hotel/ Rize
7) Murat KAPTAN/ Ela Hotel/ Rize
8) Zeki KÖKSAL/ Çimenler Otel/Gümüşhane
9) Fatih FİDAN/ Fidan Park Otel/Gümüşhane
10) Selma Aktürk AYDEMİR/ Sümela Otel/Trabzon
11) Meltem ŞENTÜRK/ Aksular Otel/Trabzon
12) Burkay BADAY/ Zorlu Grand Otel/Trabzon
13) Salih DURUKAN/ Funda Otel/Trabzon
14) İbrahim SADIKLAR/ Usta Park Otel/Trabzon
15) Ayşegül LOKMAN/ Novotel/Trabzon

18.03.2016 Katılımcıları;

1) Talip YAVUZ/ Uzunkum Otel Trabzon
2)Serkan BAKIRTAŞ/Saylamlar Otel Trabzon
3)Tuğba REİS/Saylamlar Otel Trabzon
4) Serra SÜNÜN/ Three pearl Hotel Trabzon
5)Derya KELEŞ/ Three Pearl Hotel Trabzon
6) Burak Cem GARGAR/ Fengo HOTEL Trabzon
7) Emre SARIALİOĞLU/ KİL-PA Otel Trabzon
8)İzzet EKŞİ/Zorlu Grand Hotel Trabzon
9)Ömer KOL/Usta Park Hotel Trabzon
10)Pınar UZUNSOY/Hampton By Hilton Ordu
11)Ahmet Kaan KAYA/Hampton By Hilton Ordu
12)Şafak BAHAR/Ormancılar Otel Trabzon
13)Emrah BEKAROĞLU/Green su ada Hotel Rize
14)Yusuf TÜZEN/T.S Gold Otel Trabzon
15)Erdem DEMİR/New Jasmin Otel Giresun

bakanlik-dogu-karadeniz’de-otel-yoneticilerine-egitim-verdi-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler