Bakan'ın çarşaflı öğretmen kaygısı

Burada, Eskişehir Aziz Mahmut Hüdayi İmam Hatip Ortaokulu görev yapan öğretmen Betül Uluuysal, 'Demokratikleşme Paketi' kapsamında kamuda başörtüsüne özgürlük sağlayan düzenleme sebebiyle Bakan Avcı'ya teşekkür etti."Böyle bir ayıbı kaldırdığınız için son

Bakan'ın çarşaflı öğretmen kaygısı

Burada, Eskişehir Aziz Mahmut Hüdayi İmam Hatip Ortaokulu görev yapan öğretmen Betül Uluuysal, 'Demokratikleşme Paketi' kapsamında kamuda başörtüsüne özgürlük sağlayan düzenleme sebebiyle Bakan Avcı'ya teşekkür etti.


"Böyle bir ayıbı kaldırdığınız için sonsuz teşekkürler. Benim durumumda olan birçok kişi, okuluna daha çok bağlılık duymaya, okul kültürünü daha sahiplenmeye başladı. Bu konunun okullarımız, öğrencilerimiz için çok faydalı olduğunu düşünüyorum" sözleri üzerine Bakan Avcı şunları söyledi:

"Ben teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun inşallah. Ben, bazı yerlerde, 'işte çarşaflı öğretmen filan gibi mizansenlerle bunu sabote etmek isteyenler çıkabilir' diye endişe ediyordum. Bugün Yıldız'da (Yıldız Teknik Üniversitesi) galiba öyle bir şey olmuş. Öğretmenlerimizin sağduyusu, bu tür provokasyonları da boşa çıkartır. Ben size teşekkür ediyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem