Bakan'ın aracına silahlı saldırı!

AK Parti Antalya birinci sıra milletvekili adayı Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün, dünkü Gazipaşa İlçesi ziyaretlerine katılan Seçim minibüsünün, konvoydan ayrı olarak Antalya'ya dönüşünde saat 22.00 sıralarında Serik İlçesi'nde silahlı saldırıya uğrad

Bakan'ın aracına silahlı saldırı!

AK Parti Antalya birinci sıra milletvekili adayı Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün, dünkü Gazipaşa İlçesi ziyaretlerine katılan Seçim minibüsünün, konvoydan ayrı olarak Antalya'ya dönüşünde saat 22.00 sıralarında Serik İlçesi'nde silahlı saldırıya uğradığı iddia edildi.

Araç şoförü tarafından AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse'ye bildirilen olayda, iki el ateş edildiği belirtildi. İl Başkanı Köse, "Bizim araca mı sıkıldı, yoksa tesadüf müdür bilemiyoruz. Çünkü araca bir isabet yok. Ya da kurşunun görünmesi sözkonusu değil, sadece ses duyumu var. O yüzden biz konuyu herhangi bir resmi merciye de intikal ettirmedik. Böyle bir Hadise olduğunu aracı kullanan ve aracın içindekiler ifade ediyor" dedi.

Yener Ulusoy Bulvarı üzerinde AK Parti'nin Antalya'dan 6'ncı sıra milletvekili adayı olan Gökçen Özdoğan Enç'e ait Seçim ofisinde de tehdit yaşandığını dile getiren Köse, "Bizim arkadaşlarımız orada görev yaparlarken, içeriye üç kişinin geldiğini, kendilerinin PKK'lı olduklarını tanıttıklarını ve Seçim bürosunu boşaltmazlarsa eylem yapacaklarını söylediklerini ifade etmişler. Bu konuda da emniyete bildirimde bulunuldu" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem