Bakanı kızdıran olay !

 SAMSUN’da bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, hizmete açtığı ’Bireysel Sporlar Merkezi’ üyelik aidatının 50 TL olduğunu duyunca, "Çocuklarımız buradan aylık 50 lira bedelle değil, bütün harcamaları bakanlığımız tarafından karşılanmak üzere tamamen

Bakanı kızdıran olay !

 

SAMSUN’da bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, hizmete açtığı ’Bireysel Sporlar Merkezi’ üyelik aidatının 50 TL olduğunu duyunca, "Çocuklarımız buradan aylık 50 lira bedelle değil, bütün harcamaları bakanlığımız tarafından karşılanmak üzere tamamen ücretsiz yararlanacak" diyerek tepki gösterdi.
 
Kurban Bayramı’nı memleketi Samsun’da geçiren Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 19 Mayıs İlçesi’nde yapımı tamamlanan ’Bireysel Sporlar Merkezi’nin açılışına katıldı. 6 ayda tamamlanan ve 1 milyon TL’ye mal olan merkezin açılışta konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, şöyle konuştu:
 
"Bu binanın temelini 19 Mayıs Gençlik Merkezi olarak attım. Ama geldim, baktım farklı bir tabela var. 19 Mayıs Bireysel Sporlar Merkezi yazıyor, yanlış. İkinci bir yanlış ise buradan yararlanmak isteyenlerden aylık 50 lira üyelik aidatı talep edilmiş. Bir, burası sadece ilköğretim, lise ve üniversite talebelerine hizmet verecek. Bu bina yetişkinler için değil, gençler için. Çocuklarımız, öğrenci gençlerimiz bu binada tüm bireysel sporları yapacaklar. Bu binada bilgisayar kurslarını alacaklar, bu binada hızlı okuma kurslarını alacaklar, bu binada ek dersler alacaklar, bu binada sanatsal yönlerini geliştirecekler. Bu bina 19 Mayıs ilçesindeki çocuklarımızın ve gençlerimizin okul ve evden sonraki üçüncü adresi olacak." 
 
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, buradan binlerce çocuğun hafta içi- hafta sonu, yaz-kış, gündüz talep gelirse gece de yararlanabileceğini belirterek, "Bütün muhtarlar da organize edecek. Muhtarlar köylerdeki çocukları da organize edip buraya getirebilir. Çocuklarımız buradan aylık 50 lira bedelle değil, bütün harcamaları bakanlığımız tarafından karşılanmak üzere tamamen ücretsiz bir şekilde yararlanacak. Ayrıca judo, tekvando ve diğer spor branşları ne varsa bu salon gençlerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek" diye konuştu.
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından işletilen salonun isminin de bakanın isteği doğrultusunda ’19 Mayıs Gençlik Merkezi’ olarak değiştirileceği belirtildi. Daha sonra merkezi gezen Bakan Suat Kılıç ve beraberindekiler, Bafra İlçesi’ne hareket etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler