Bakan'dan doğum günü sürprizi

  Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, ‘İllerimiz AB’ye Hazırlanıyor’ ve Rize Valiliği’nin hazırladığı ‘Avrupa Birliği Yolunda Rize’ Projeleri’nin Rize Üniversitesi’ndeki tanıtım programına katılmak üzere havayolu ile dün akşam geldiği Tra

Bakan'dan doğum günü sürprizi

 

 Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, ‘İllerimiz AB’ye Hazırlanıyor’ ve Rize Valiliği’nin hazırladığı ‘Avrupa Birliği Yolunda Rize’ Projeleri’nin Rize Üniversitesi’ndeki tanıtım programına katılmak üzere havayolu ile dün akşam geldiği Trabzon’da kuzeni ile hasret giderdi.

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın onuruna verdiği yemekte Bakan Bağış’ın KTÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nde Öğretim Görevlisi olan kuzeni Doç Dr. Bora Bağış’ın doğum günü olması nedeniyle sürpriz yapılarak pasta hazırlandı. Yemeğin ardından Bakan Egemen Bağış ve beraberindekiler Rize’deki programlara katılmak için Rize’ye gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler