Bakandan çarpıcı yolsuzluk yorumu..

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ankara Üniversitesi ve Sincan Belediyesince düzenlenen, Emlak Vergisi Sorunları ve Çözümleri Sempozyumu'nda önemli açıklamalarda bulundu.Şimşek "Devlet içinde bir takım yapılanmalara karşı mücadele ederken, maalesef içeride ve

Bakandan çarpıcı yolsuzluk yorumu..

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ankara Üniversitesi ve Sincan Belediyesince düzenlenen, Emlak Vergisi Sorunları ve Çözümleri Sempozyumu'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Şimşek "Devlet içinde bir takım yapılanmalara karşı mücadele ederken, maalesef içeride ve dışarıda sanki hukuk devletinden uzaklaşılıyor algısı yaratılmaya çalışılıyor. Ama esas hukuksuzluk devlet içindeki gayrimeşru unsurların çabalarıdır" dedi.

Şimşek kurdaki düzeltmenin enflasyona yansıması olacağını belirtirken "bütçede şokları karşılayabilecek alanımız var" diye konuştu.

Mehmet Şimşek vergi gelirlerinin 2014 yılında yüzde 23'ünün eğitime harcanacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem