Bakan Yazıcı’nın acı günü

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayat Yazıcı Rize’de geçtiğimiz gün hayatını kaybeden amcası Mehmet Nuri Yazıcı’nın eşi olan 74 yaşındaki Semiha Yazıcı’nın cenaze namazına katıldı.Cenaze namazı Rize’nin Çayeli İlçesi’ne bağlı Buzlupınar Köyü Camisi’nde kılındı.

Bakan Yazıcı’nın acı günü

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayat Yazıcı Rize’de geçtiğimiz gün hayatını kaybeden amcası Mehmet Nuri Yazıcı’nın eşi olan 74 yaşındaki Semiha Yazıcı’nın cenaze namazına katıldı.

Cenaze namazı Rize’nin Çayeli İlçesi’ne bağlı Buzlupınar Köyü Camisi’nde kılındı. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına başta Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve çok sayıda kişi katıldı. Duayı İl Müftüsü Yusuf Doğan yaptırdı. Cenaze namazının ardından Bakan Yazıcı, mikrofonu eline alarak cenazeye katılanlara teşekkür etti. Yazıcı yaptığı konuşmada, “Gelişimiz belli değil, gidişimiz belli değil. Ölümden ölüme fark var. Hocalarımızda belirtti. Gazze’de bize yakın coğrafyada çoluk çocuk ve kadınlar katlediliyor. Mutlaka bunda da bir yazgı vardır. Kader var ama ölümlerle bunun arasında fark var. Bizim inancımız ölümü de bize ders olarak sunuyor. İşte musalla taşı burada ders alıyoruz. Benim çocukluğum burada geçti. İlkokulu burada okudum. Daha sonraki eğitim hayatımda amcamın, yengemin ve diğer büyüklerimin büyük emeği vardır. Belki de amcam bunlara harcama yapmamış bana harçlık vermiş. Benim için çok dolu olduğum bir an” şeklinde konuştu. Bakan Hayati Yazıcı’nın konuşması sırasında duygulandığı görülürken, konuşmasının ardından yengesinin tabutunu cenaze aracına kadar taşıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler