Bakan Yazıcı'dan Esnafa Müjde

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, kredi kefalet kooperatiflerince kullandırılan kredilerin faizlerinin karşılanması için bütçeye 513 milyon liralık kaynak öngörüldüğünü açıkladı.Yazıcı, kredi kefalet kooperatiflerince kullandırılan kredilere ilişkin

Bakan Yazıcı'dan Esnafa Müjde

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, kredi kefalet kooperatiflerince kullandırılan kredilerin faizlerinin karşılanması için bütçeye 513 milyon liralık kaynak öngörüldüğünü açıkladı.

Yazıcı, kredi kefalet kooperatiflerince kullandırılan kredilere ilişkin sorularını cevapladı.
 
Kredi kefalet kooperatiflerince kullandırılan kredilerin faizlerinin yüzde 50'sinin karşılanması amacıyla 2013 yılı bütçesine 513 milyon liralık rekor bir kaynak tahsisinin öngörüldüğünü ifade eden Yazıcı, ''Böylece küçük işletmelerin 2013 yılında kullanabileceği toplam kredi hacmi rekor bir seviyeye ulaşarak 10,3 milyar liraya çıkacak'' dedi.
 
Yazıcı, bu kredilerle ekonominin kılcal damarları olan küçük işletmelerin çarklarının daha hızlı döndürüleceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem