Bakan Süleyman Soylu Haber61 standında

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ve Trabzon Valisi Abdil Celil Öz Her Yönüyle Trabzon etkinliklerinde Haber61 stadını ziyaret etti. Trabzon medyasında Haber61’in önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Bakan Soylu, “Burada olmanız; Türki

Bakan Süleyman Soylu Haber61 standında

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ve Trabzon Valisi Abdil Celil Öz Her Yönüyle Trabzon etkinliklerinde Haber61 stadını ziyaret etti.

Trabzon medyasında Haber61’in önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Bakan Soylu, “Burada olmanız; Türkiye adına Trabzon adına önemli bir görevdir” dedi.

Soylu, “Avrupa’da böyle bir organizasyonu ancak Trabzon gibi dik duruşlu, tuttuğunu koparan bir kent yapabilirdi. Ve yaptı! Daha büyük organizasyonlarla kültürümüzü bütün dünyaya tanıtmak, turizm açısından ciddi ve büyük adımların atılmasına sebep olacaktır. Trabzon bu yönde başarılıdır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler