Bakan Soylu Terörle mücadele çalışmalarına katıldı!

Ankara'da Çankaya Köşkü'nde Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yürütülen terörle mücadele ve rehabilitasyon çalışmalarıyla ilgili yaklaşık 3 saat süren toplantı yapıldı.    Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un başkanlığındaki toplantıda, Doğu ve Gün

Bakan Soylu Terörle mücadele çalışmalarına katıldı!
Ankara'da Çankaya Köşkü'nde Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yürütülen terörle mücadele ve rehabilitasyon çalışmalarıyla ilgili yaklaşık 3 saat süren toplantı yapıldı. 
 
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un başkanlığındaki toplantıda, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde yürütülen terörle mücadele ve rehabilitasyon çalışmalarıyla ilgili eylem planı görüşüldü.
 
Toplantıya İçişleri Bakanı Efkan Ala, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz  ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem