Bakan Soylu taziye için Trabzon' a geldi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu,  babası vefat eden TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu'na taziye ziyaretinde bulundu.   Bakan Soylu, iki gün önce babası vefat eden TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu'nun, 91 yaşındaki Ali Neziroğlu'nun

Bakan Soylu taziye için Trabzon' a geldi!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu,  babası vefat eden TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu'na taziye ziyaretinde bulundu.
 
Bakan Soylu, iki gün önce babası vefat eden TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu'nun, 91 yaşındaki Ali Neziroğlu'nun cenazesine, programının yoğunluğundan dolayı katılamamıştı.
 
Dün gece Neziroğlu ailesine taziye ziyaretinde bulunmak için Ankara'dan Trabzon'a gelen  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Akçaabat'taki taziye evine gitti. Burada İrfan Neziroğlu ve ailesine taziye bulunduktan sonra buradan ayrıldı.
 
Öte yandan Trabzonspor-Antalyaspor maçı sonrasında Bakan Soylu Trabzon Meydan'ında karşılaştığı  Antalyaspor taraftarı ile hatıra fotoğrafı çekildi.
 
Soylu Antalyaspor taraftarı ile çekildİği  fotoğrafı twitter hesabından "Antalyaspor atkısı hediye eden, Trabzon meydanında karşılaştığımız centilmen Antalyaspor taraftarı ile hatıra fotoğrafı" notunu düşerek paylaştı.
 
Geceyi Trabzon'da geçiren Bakan Soylu, programın yoğunluğundan dolayı pazar sabahı Trabzon'dan Ankara'ya gitti.
 
img-20151220-wa0010.jpg
 
img-20151220-wa0011.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem