Bakan Kılıç’tan taziye mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsunspor kafilesinin 20 Ocak 1989 yılında geçirdiği trafik kazasının 26. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Bakan Çağatay Kılıç’ın mesajı şöyle:"Bugün, Samsunspor’un al yıldızlı bayrağımızdan aldığı kırmız

Bakan Kılıç’tan taziye mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsunspor kafilesinin 20 Ocak 1989 yılında geçirdiği trafik kazasının 26. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Bakan Çağatay Kılıç’ın mesajı şöyle:

"Bugün, Samsunspor’un al yıldızlı bayrağımızdan aldığı kırmızı ve beyaz renklerine ‘siyah’ rengin de eklenmesine neden olan, teknik direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomic ve Asım Özkan’ın vefatıyla sonuçlanan elim kazanın 26. yıldönümü. Ülkemiz futbolunun en acı günlerinden biri olan bu trafik kazasında kaybettiğimiz futbolcularımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, hepsini şükranla anıyorum. Kazanın ardından sakat kalarak malulen emekli olan veya kendi tercihleriyle futbol hayatlarını noktalayan ancak Samsunspor sevdası hiçbir zaman sonlanmayan tüm isimleri de saygıyla yad ediyorum. Rabbim, ülkemizde hiçbir spor kulübüne bir daha böyle acılar yaşatmasın."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem