Bakan Kılıç mum ışığında konuştu

Tesislerde elektriklerin uzun süre kesik olması nedeniyle Bucaspor yönetimi Bakan Suat Kılıç'ı otomobil farları ve mum ışığı altında karşıladı.Mum ışıklarıyla aydınlatılmaya çalışılan salonda konuşan Bakan Kılıç, "Romantik bir ortam olmuş. Yoğun yağış ned

Bakan Kılıç mum ışığında konuştu

Tesislerde elektriklerin uzun süre kesik olması nedeniyle Bucaspor yönetimi Bakan Suat Kılıç'ı otomobil farları ve mum ışığı altında karşıladı.

Mum ışıklarıyla aydınlatılmaya çalışılan salonda konuşan Bakan Kılıç, "Romantik bir ortam olmuş. Yoğun yağış nedeniyle Türkiye'nin bazı yerlerinde elektrik kesintileri yaşandı. Burada yaşanan kesinti de elektrik hattına yıldırım düşmesi sonucu olmuş. Ama sizin gönüllerinizin aydınlığı bize yeter" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Bucaspor'un Kaynaklar'da bulunan tesislerini ziyaret etti. Bakan Kılıç tesislere gelmeden önce elektrik kesintisi nedeniyle tesislerin önüne birçok otomobil çekilerek otomobil farlarıyla tesisin girişi aydınlatıldı. Tesisin içindeki aydınlatma için de mumlar kullanıldı. Bakan Kılıç ve beraberindekiler elektrik kesintisi yaşayan mum ışığıyla aydınlatılan tesisin yemekhane katına çıktı. Yemekhanede mum ışıkları altında konuşan Bakan Kılıç'a, AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait tarafından ünlü 'Boşnak Böreği' takdim edildi. Börek tepsisini eliyle tutarak konuşan Bakan Kılıç, "Bugün İzmir'de aldığımız plaketlerin en güzeli bu. Bucaspor'da gördüğünüz, göreceğiniz açıklama bu" diyerek espri yaptı.

Yaşanan elektrik kesintisine de değinen Bakan Kılıç, "Yağış nedeniyle Türkiye'nin birçok yerinde bugün elektrik kesintileri yaşandı. Buca'daki elektrik hatlarına da yıldırım düştüğü için bir kesinti yaşanıyor. Milletvekilimiz Rıfat Sait her ne kadar beni elektrik olmadığı konusunda uyardıysa da biz karanlıkta da olsa sözümüzü tutmak ve davete icabet etmek için yine geldik. Karanlıkta da olsa, mum ışığında da olsa gönüllerinizin aydınlığı bize yeter. Bucalılara, tüm İzmirlilere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Bucaspor Klüp Başkanı Şeref Üstündağ da, ziyaretinden dolayı Bakan Suat Kılıç'a teşekkür etti. AK parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait de, Bakan Kılıç'a teşekkür ederek, "Kendisi Bucaspor'un borçlarını 12'ye böldü. Birlikte Bucaspor'u süper lige çıkarmak istiyoruz." dedi.

Bucasporlu taraftarlar da Bakan Suat Kılıç'a sarı lacivert Bucaspor renklerinden oluşan bir kıravat hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler