Bakan Eroğlu: Öğrenince dondum kaldım

Bakanlar Kurulu'nda konuya ilişkin bilgi aldıklarını belirten Eroğlu, bombalarda polislerin parmak izleri olduğunu söyledi. "DONDUM KALDIM" Eroğlu, tahşiye olayına kendisinin de şaşırdığını belirterek şunları söyledi: "Doğrusu ben de şaşırdım.Dondum kaldı

Bakan Eroğlu: Öğrenince dondum kaldım
Bakanlar Kurulu'nda konuya ilişkin bilgi aldıklarını belirten Eroğlu, bombalarda polislerin parmak izleri olduğunu söyledi.
 
"DONDUM KALDIM"
 
Eroğlu, tahşiye olayına kendisinin de şaşırdığını belirterek şunları söyledi:
 
"Doğrusu ben de şaşırdım.Dondum kaldım. Bakanlar Kurulu'nda bilgi aldım. Bir komplo kurulmuş. Nasıl yok edeceğiz. Adamlara önce aynı seri numarasıyla bomba koyalım, silah koyalım. Birisi evini eğitim çalışması için vermiş. Kültür faaliyetleri için vermiş. Orada bunlara komplo,tuzak kurmuşlar. Bunlar terör örgütüdür diye irtibat kuruluyor. El Kaide'ye kadar bağlantı kuruluyor. Bombalarda polislerin parmak izleri çıkmış. Zir Vadisi'nde de aynısı. Bunun üzerine daha herkul.org'da Fethullah Gülen'in mesajından sonra bunlara nasıl komplo düzenleneceğinin senaryosu hazırlanıyor. Daha önce içeri alınanların, Mehmet Doğan'ın suçları yok. Parmak izlerinin onların olmadığı anlaşılıyor. Almışlar yaşlı adamı 17 ay içerde kalmış. 17 ay suçsuz yere alındı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem