Bakan Erdoğan Bayraktar Tunus'ta

 Bayraktar, ziyarette Türkiye'nin toplu konut tecrübesini anlattı.Resmi ziyaretler için Tunus'ta bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Tunus Milli Emlak Şirketi'ni ziyaretinde Türkiye'nin toplu konut tecrübesini anlattı.Bakan Erdoğan Bayra

Bakan Erdoğan Bayraktar Tunus'ta

 

Bayraktar, ziyarette Türkiye'nin toplu konut tecrübesini anlattı.

Resmi ziyaretler için Tunus'ta bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Tunus Milli Emlak Şirketi'ni ziyaretinde Türkiye'nin toplu konut tecrübesini anlattı.

Bakan Erdoğan Bayraktar, Tunus Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'na bağlı Milli Emlak Şirketi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Bayraktar, Türkiye'nin toplu konut tecrübesini yetkililere aktardı.

Burada konuşan şirket müdürü Muhammed el-Haşimi Besbes ise 1957 yılında kurulan Tunus Milli Emlak Şirketi'nin düşük ve orta gelir düzeyindeki vatandaşlara konut edindirmeyi hedeflediğini belirterek şu ana kadar 260 bin konut yaptıklarını söyledi.

Ziyaretin ardından Başkent Tunus'un batısındaki Füşane şehrine geçen Erdoğan Bayraktar ve beraberindeki heyet, burada yapımı devam eden sosyal konut projelerini yerinde inceledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem