Bakan: Çok önemli kararlar aldık

TBMM'de devam edilen Torba Yasa Tasarısı görüşmeleri esnasında söz alan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da bir rezidans inşaatında meydana gelen ve 10 işçinin hayatını kaybettiği iş kazasında hayatını kaybedenlere rahmet, y

Bakan: Çok önemli kararlar aldık

TBMM'de devam edilen Torba Yasa Tasarısı görüşmeleri esnasında söz alan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da bir rezidans inşaatında meydana gelen ve 10 işçinin hayatını kaybettiği iş kazasında hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diledi.

İş güvenliği konusunda kapsamlı çalışmalar yapıldığını, Mecliste bu konuya ilişkin önemli kararlar alındığını hatırlatan Lütfi Elvan, "Ama bu kazadan sonra bugün sabah Bakanlar Kurulumuzda iş güvenliği hususunu ve meydana gelen olayı kapsamlı olarak tartıştık. Bununla ilgili açıklamaları Bakanlar Kurulu sonrası hükümet sözcümüz detaylı olarak yapacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem