Bakan Çelik depreme yakalandı

Balçiçek İlter'in AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'i ağırladığı program canlı yayında depreme yakalanınca gergin anlar yaşandı... Günün Van'dan yapılan en ilginç canlı yayınlarından biri de Balçiçek İlter'le Söz Sende oldu. İlter'in  AKP Genel Ba

Bakan Çelik depreme yakalandı

Balçiçek İlter'in AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'i ağırladığı program canlı yayında depreme yakalanınca gergin anlar yaşandı...
 
Günün Van'dan yapılan en ilginç canlı yayınlarından biri de Balçiçek İlter'le Söz Sende oldu. İlter'in  AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'i ağırladığı program canlı yayında depreme yakalandı.

İlter ve Çelik'in Van'dan izlenimlerini aktardığı programda bölgedeki son çalışmalar ve alınan tedbirler mercek altına alındı. Yayına damgasını vuran ise İlter ve Çelik'in program esnasında depreme yakalanması oldu.

Endişeleri yüzünden okunan İlter 'insanın panik olmaması elde değil' dese de soğukkanlılığını korumaya çalıştı. Çelik ise canlı yayındaki depreme karşın konuşmaya devam ederek sözünü tamamlamaya çalıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem