Bakan Bozkır, Ermenilerin Acısını yaşıyorum

Gündemdeki konu “Ermeni Soykırımı” iken art artta açıklamalar geliyordu. Gündemdeki sıcaklığını koruyan 1915 olaylarında ilginç bir olay yaşandı. Ermeni Kilisesi 1915 olayları ile alakalı ayin düzenleyerek kendilerine göre soykırım saydıkları yalan olay n

Bakan Bozkır, Ermenilerin Acısını yaşıyorum

Gündemdeki konu “Ermeni Soykırımı” iken art artta açıklamalar geliyordu. Gündemdeki sıcaklığını koruyan 1915 olaylarında ilginç bir olay yaşandı. Ermeni Kilisesi 1915 olayları ile alakalı ayin düzenleyerek kendilerine göre soykırım saydıkları yalan olay nedeni ile dua edecek. Buraya hükümet bir temsilci gönderdi Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, bu ayine giderek katıldı. Kapı önünde yapmış olduğu açıklama ise kafaları karıştırdı. Bozkır, Ermenilerin acısını içimizde yaşıyoruz söyledi. Bozkır, “ İlk kez bir hükümet temsilcisi buraya geldi. Bu olayı sadece 2015 yılına sıkıştırmanın bir anlamı yok. Ermenilerin acısını içimde yaşıyorum.”dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler