Bakan Bayraktar müjdeyi verdi!

 Afet Dönüşüm Yasası'nın canlar kurtaracağını söyleyen Bakan Bayraktar, "1.5 milyonu İstanbul'da olmak üzere 7 milyon konut yapılacak" dediÇevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, afet dönüşümünde sivil toplum kuruluşlarının aklına ve desteğine ihtiy

Bakan Bayraktar müjdeyi verdi!

 

Afet Dönüşüm Yasası'nın canlar kurtaracağını söyleyen Bakan Bayraktar, "1.5 milyonu İstanbul'da olmak üzere 7 milyon konut yapılacak" dedi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, afet dönüşümünde sivil toplum kuruluşlarının aklına ve desteğine ihtiyaç duyduklarını, Afet Dönüşüm Yasası'nın cankurtaran bir yasa olduğunu, ana görevlerinin Türkiye'yi salaş yapılardan kurtarmak olduğunu bildirdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Bakan Bayraktar, afet dönüşümünde fikirlerine başvurmak amacıyla AKUT Başkanı Nasuh Mahruki ile bir araya geldi. Bakan Erdoğan Bayraktar ,görüşme sırasında yaptığı açıklamada 1.5 milyonu İstanbul'da olmak üzere ülke çapında 7 milyon konut yapılacağını, bu sayede muazzam bir istihdam oluşacağını vurguladı.

BİLİMSEL HEYET KURULACAK

Ana görevlerinin Türkiye'yi salaş yapılardan kurtarmak olduğunu belirten Bayraktar, bu süreçte AKUT gibi başarılı sivil toplum kuruluşlarının aklından ve desteğinden faydalanmak gerektiğinin altını çizdi. Afet riski altındaki alanların dönüşümüne dair yasanın cankurtaran bir yasa olduğuna dikkat çeken Bayraktar, "Bilimsel bir heyet kurulacak ve bu heyetin sakat dediği binalar yıkılacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler