Bakan Bayraktar dur durak bilmiyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, dur durak bilmiyor, yoğun il gezisi programlarına devam ediyor.Türkiye’yi karış karış gezip, icraatları ve kentsel dönüşümü anlatan Bakan Bayraktar, cuma günü, Trakya’da bulunan illerde ziyaretler gerçekleştir

Bakan Bayraktar dur durak bilmiyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, dur durak bilmiyor, yoğun il gezisi programlarına devam ediyor.

Türkiye’yi karış karış gezip, icraatları ve kentsel dönüşümü anlatan Bakan Bayraktar, cuma günü, Trakya’da bulunan illerde ziyaretler gerçekleştirecek. Bakan Bayraktar programı çerçevesinde Tekirdağ’da Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yeni hizmet binası açılışını yapacak ve ardından roman sivil toplum kuruluşlarıyla toplantı yapacak.

Fotoğraflar için tıklayın

Cuma günü sabah programına Kırklareli’nde, valilik, belediye başkanlığı ve Ak Parti il başkanlığı ziyaretleriyle başlayacak olan Bakan Bayraktar, öğleden sonra Tekirdağ’a geçerek Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yeni hizmet binası açılış törenine katılacak.

BAKAN BAYRAKTAR ROMAN STK’LARLA TOPLANTI YAPACAK

Bakan Bayraktar İl müdürlüğü yeni hizmet binası açılışından sonra, valiliği, belediye başkanlığını ve Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek. Bakan Bayraktar akşam ise Roman Sivil Toplum Kuruluşları ile toplantı yapacak. 

“KENSEL DÖNÜŞÜMDE SEKTÖRLER BULUŞUYOR” TOPLANTISI TEKİRDAĞ’DA YAPILACAK

Bakan Bayraktar cumartesi günü programına ise Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret edecek. Burada üniversitenin spor salonu açılışını yapacak ve daha sonra kentsel dönüşümde sektörler buluşuyor toplantısına katılacak.

Tekirdağ ziyaretlerini gerçekleştirdikten sonra Edirne’ye geçecek olan Bakan Bayraktar burada valiliği ziyaret edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler