Bakan Bağış oyuncu oluyor

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, oyunculuğa soyundu! Geçen yıl yapılan sokak röportajlarında vatandaşların 'dizi oyuncusu' olduğunu sandığı Bağış, kamera karşısına çıkıyor.Sokak anketlerinde vatandaşların "Egemen Bağış kimdir?" sorusun

Bakan Bağış oyuncu oluyor

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, oyunculuğa soyundu! Geçen yıl yapılan sokak röportajlarında vatandaşların 'dizi oyuncusu' olduğunu sandığı Bağış, kamera karşısına çıkıyor.

Sokak anketlerinde vatandaşların "Egemen Bağış kimdir?" sorusuna verdiği "Dizi oyuncusu" cevabı gerçek oldu.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, oyunculuğa soyundu! Geçen yıl yapılan sokak röportajlarında vatandaşların 'dizi oyuncusu' olduğunu sandığı Bağış, TRT'de yayınlanacak olan 'Avrupa Avrupa' adlı sit-com için Kadir Çöpdemir, İpek Tuzcuoğlu ve Tarık Ünlüoğlu'yla birlikte kamera karşısına geçecek. Egemen Bey dizide Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne kabul edilişini ilan edecek.

İLK ÇEKİM GÜNÜ SETTE OLACAK

Egemen Bağış, rol icabı Avrupa Birliği'ne giren Türkiye'de vatandaşları nasıl bir geleceğin beklediğini anlatacak. Yapımcı Banu Akdeniz'in dizi için rol teklifini kabul eden Bağış, 26 Ağustos'taki ilk çekim gününde sette olacak.

Fethi Kantarcı ile Saygın Delibaş'ın senaryosunu yazdığı, Şafak Bal'ın yöneteceği dizide Zuhal Topal, Şehsuvar Aktaş, Selen Seyven, Durul Bazan ve Simge Selçuk da rol alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem