Bakan Albayrak Akyazı stadında!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, bakan olduktan sonra ilk kez geldiği memleketi Trabzon’da Akyazı mevkiinde yapımı süren Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu. 

Bakan Albayrak Akyazı stadında!
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, bakan olduktan sonra ilk kez geldiği memleketi Trabzon’da Akyazı mevkiinde yapımı süren Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu. 

Trabzon Valiliği ziyareti sonrasında stat inşaatını gezen ve yetkililerden bilgi alan Albayrak, ardından Of ilçesinde partisinin İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katılarak burada bir konuşma yaptı. Toplantıya Bakan Albayrak’ın yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile çok sayıda partili katıldı

Türkiye’nin son dönemlerde hassas ve kırılgan bir süreçten geçtiğini ifade eden Bakan Albayrak, “Özellikle son 6 ay içerisinde yaşananlar üzerine, son dönem terör olaylarıyla ilgili ülkemizin yaşadığı süreçler üzerinde çok önemli bir dönemle karşı karşıyayız. Belki de son yüz yıldır olmadığı kadar bu ülkenin birliği ve beraberliği bu kadar büyük önem hazzetmemiştir. Kesinlikle çok hassas ve kırılgan bir dönemden bahsediyoruz. Öyle bir dönem ki; bölgemizdeki coğrafyada Irak, Suriye ve bölgedeki yaşananlar üzerinde çok zor bir iklim, ufukta çok sıkıntılı günler belki de yaşanabilir. Böyle bir sıkıntının, fırtınanın yaşandığı bir dönemde her şeyden daha çok ihtiyacımız olan; yekvücut olmak, güçlü birlik ve beraberlik resmi ortaya koyabilmek, güçlü bir şekilde ayakta durabilmek” dedi.

Bakan Berat Albayrak, terör operasyonlarının kararlılıkla sürdüğünü belirterek şunları söyledi:

“Son 6 ayda yaşanan operasyonlarla hükümetimiz çok kararlı ve güçlü bir duruş sergiledi. Başta Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, başbakanımız ve hükümetimiz önderliğinde çok ama çok önemli operasyonlarla hassas bir dönemden geçiyoruz. Şundan emin olun çok başarılı bir süreç geçiyor. Bu operasyonların Türkiye’de terör unsurlarının sonuna kadar temizlenmesiyle ilgili, bu ülkede bir daha gözyaşı akmasın, analar ağlamasın, kardeş kardeşe silah çekmesin düsturuyla çok kararlı operasyon süreci yaşıyoruz. Bu konuda sağda solda yazılanlar çizilenler olabilir, rica ediyorum bunların hiçbirine asla ve asla prim vermeyin, itibar göstermeyin. Seçimlerden önce de sonra da kararlı bir süreç yaşanıyor ve bu süreç sonuna kadar da devam edecek. Ta ki bu terör unsurları sonuna kadar temizlenene kadar.”

Konuşmaların ardından Bakan Süleyman Soylu'ya AK Parti Of Teşkilatı tarafından annesi ve babası ile birlikte fotoğrafının işlendiği halı motifi hediye edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem