Bakan açıkladı: Operasyon başlıyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada: 'IŞİD'e karşı kapsamlı mücadele yakında başlayacak' diye konuştu. Malezya'da temaslarda bulunan Çavuşoğlu, "Sivillerin zarar görmemesi konusunda her zaman dikkatli olduk bundan sonra da olmaya devam ed

Bakan açıkladı: Operasyon başlıyor
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada: 'IŞİD'e karşı kapsamlı mücadele yakında başlayacak' diye konuştu. Malezya'da temaslarda bulunan Çavuşoğlu, "Sivillerin zarar görmemesi konusunda her zaman dikkatli olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz" dedi.
 
TRT Haber'e konuşan Çavuşoğlu, "ABD ile yaptığımız anlaşma çerçevesinde; üslerimizin, özellikle de İncirlik Üssü'nün açılması konusunda mesafe katettik. İnsanlı ve insansız Amerikan uçaklarının gelmeye başladığını görüyoruz. Yakında DAEŞ'e karşı hep birlikte kapsamlı bir savaş başlatacağız" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler