Bakan 3 çocuktan fazlasını istedi

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas’ın Suşehri ilçesinde katıldığı düğünde yeni evli çifte dört çocuk tavsiyesinde bulundu. Sivas’taki temaslarının ardından Suşehri ilçesine geçen Bakan Yılmaz’ı Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Belediye Başkanı Fazlı Y

Bakan 3 çocuktan fazlasını istedi
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas’ın Suşehri ilçesinde katıldığı düğünde yeni evli çifte dört çocuk tavsiyesinde bulundu.
 
Sivas’taki temaslarının ardından Suşehri ilçesine geçen Bakan Yılmaz’ı Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratçı, AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce ve daire amirleri karşıladı. Suşehri Belediyesi Aspasya Parkı Sosyal Tesisleri’nde ilçe idarecileri ile bir araya gelen Bakan Yılmaz, daha sonra kısa bir süre önce geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren Suşehri İl Genel Meclis üyesi Erhan Özen’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Bakan İsmet Yılmaz, ardından AK Parti Suşehri Belediye Meclis üyesi Nuran Gönel’in kızı Tuğba Gönel’in düğün merasimine katıldı. Fatih-Tuğba çiftini tebrik eden Bakan Yılmaz, genç çifte evlilikle ilgili tavsiyelerde bulunarak, “Allah gençlerimizi birbirlerine yoldaş etsin, uzun ince bu hayat yolunda menzile yüz akı ile varmanız lazım. Menzile yüz akı ile varmanın şartı kul hakkına riayet etmektir. Siz bu kul hakkını helal ettirirseniz yüz akı ile menzile varırsınız. Birlikte bahtiyar olun, birlikte ihtiyar olun. Aile toplumun temelidir, güçlü bir ailenin yücelmesi için çok çocuk olması lazım. Genelde Başbakanımız şu şekilde söylüyor; ‘Bir olursa garip olur, iki olursa rakip olur, üç olursa kendi olur ve dört olursa bereket olur’ diyor. Evlenecek yaşa çocuklarını getiren aileleri tebrik ediyorum. Kızları ve erkek çocuklarını evlendiren aileler cennetliktir. Damat eşine itaat edecek rahat edecek. Yeni çiftlere iki cihanda saadet diliyorum” dedi.
 
Davul zurna ile sahneye çıkan AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan halaya eşlik ederken, Bakan İsmet Yılmaz ise Turan’ın halay çekmesini izledi. Düğünde partili bayanlar ise Bakan Yılmaz ile görüşmek için sıraya girdiler.
 
Bakan İsmet Yılmaz’a Suşehri ziyaretinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem