''Bahçeli'nin öğrencisi olmaktan utanıyorum''

Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar , İmralı ile yapılan görüşmelere sert tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kızdıracak sözler söyledi. ...LAFIN SONUNU GETİREMEDİ Türkiye'nin barışa ihtiyacı olduğunu ifade eden Tayyar, "Devlet Bahçeli ünive

''Bahçeli'nin öğrencisi olmaktan utanıyorum''

Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar , İmralı ile yapılan görüşmelere sert tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kızdıracak sözler söyledi. ...

LAFIN SONUNU GETİREMEDİ
 
Türkiye'nin barışa ihtiyacı olduğunu ifade eden Tayyar, "Devlet Bahçeli üniversitede benim hocamdı. Ülke ekonomisi dersine girerdi.Yani onun öğrencisi olmaktan hakikaten. Bir ifade kullanacağım ama onu biraz toparlayarak şöyle söyleyeyim. Benim tanıdığım hoca bu değildi" dedi.
 
YANLIŞ YÖNLENDİRİYORLAR
 
Devlet Bahçeli'yi eleştirmeye devam eden Tayyar sözlerini şöyle sürdürdü; "Son yıllarda ilişkilendiği yada derin devlet içinden kendisini bilgilendiren kaynakların onu yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Devlet beyinde bu süreci baltalamak yerine katkılar sunmasında yarar var. Sürece MHP'nin katılmasını da o açıdan olumlu buluyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem