Bahçeli’den gençlere çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "’Biz 10 milyon genciz. 18 yaşında seçme hakkına sahibiz. 25 yaşında seçilme hakkına sahibiz. Demokrasinin artık içindeyiz. Bizim irademiz Türkiye’nin kaderini değiştirebilir’ desinler" ifadelerini kullandı.MHP Başkanı De

Bahçeli’den gençlere çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "’Biz 10 milyon genciz. 18 yaşında seçme hakkına sahibiz. 25 yaşında seçilme hakkına sahibiz. Demokrasinin artık içindeyiz. Bizim irademiz Türkiye’nin kaderini değiştirebilir’ desinler" ifadelerini kullandı.

MHP Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Maltepe Seçim İletişim Merkezi açılışına katıldı. Seçim otobüsü üzerinden halkı selamlayan Bahçeli, gençlere sandığa gitme çağrısında bulundu. Konuşmasında gençlere hitap eden Bahçeli, “Gençler olarak sandığa gittiklerinde kendilerindeki gücü, dinamizmi bir an düşünsünler. Desinler ki ‘biz 10 milyon genciz. 18 yaşında seçme hakkına sahibiz. Demokrasinin artık içindeyiz. Bizim irademiz Türkiye’nin kaderini değiştirebilir’ Gençler el ele tutun. Medya aracılığın ile selamlaşın. İktidara öyle bir tokat atın ki fırıldak gibi havada dönüp yere çakılsın” dedi.

Ülkücü gençliğin Türkiye’deki 10 milyon gence sahip çıkması gerektiğini söyleyen Bahçeli, “Sizler örnek ve öncü olunuz. 10 milyon gençliğin elinden tutunuz. ‘Ben milletimin huzur ve güvenliği için gidiyorum, gel kardeşim sen de beraber gel’ diyelim. Herkese sahip çıkın. Bunlar olmadığı takdirde ülkeni durumu iyi değil” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem