Bahçeli'den Ergenekon savcılarına tepki

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ergenekon Davası'nda verilen kararları eleştirdi. Karara imza atan hakim ve savcıların 'talimatla'' hareket ettiklerini iddia eden Bahçeli, demokratik açılım sürecinin de iç kavgaya yol açacağını sa

Bahçeli'den Ergenekon savcılarına tepki
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ergenekon Davası'nda verilen kararları eleştirdi.
 
Karara imza atan hakim ve savcıların 'talimatla'' hareket ettiklerini iddia eden Bahçeli, demokratik açılım sürecinin de iç kavgaya yol açacağını savundu.
 
Bahçeli, "Bu gün teröristbaşı ile Türk Silahlı Kuvvetlerini, Genelkurmay'ı, teröristbaşı ile özdeşleştirilirse vay gele bu memleketin haline. Şimdi çıkmış iki hakim biz diyor vicdanın rahat içerisindeyiz diyor. Haydi oradan talimat üzerine mahkeme yürütüyorsunuz. O sebepten dolayı ülkemiz iyi yönetilmiyor. Bakın Güneydoğu Anadolu'da özellikle bazı il ve ilçelerde vergiler başkaları tarafından toplanıyor. Yollar başkaları tarafından kesiliyor ve kontrolleri yapılıyor. Her gün emniyet güçlerine saldırılar artıyor ama şehitler gelmiyor diye, bundan sevinerek Türkiye’yi huzura kavuşturduklarını iddia edenler gelecekte nasıl bir iç kavganın olacağından habersiz şimdiden palavrayla ülkeyi yönetmeye kalkıyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem