Bahçeli'den Başbakan'a sert sözler

MHP lideri yaşanan olaylarda Mursi'nin de parmağı olduğunu ileri sürdü. "Mısır’da askeri darbe Nil’i kana buladı. 3 Temmuz’dan firavun geceli gündüzlü insan canına kıymaktadır Bu olanlarda Mursi’nin de parmağı vardır Mursi de Mısır’ın bu hale gelmesinde p

Bahçeli'den Başbakan'a sert sözler
MHP lideri yaşanan olaylarda Mursi'nin de parmağı olduğunu ileri sürdü. "Mısır’da askeri darbe Nil’i kana buladı. 3 Temmuz’dan firavun geceli gündüzlü insan canına kıymaktadır Bu olanlarda Mursi’nin de parmağı vardır Mursi de Mısır’ın bu hale gelmesinde pay sahibidir Taraflarına aklıselimi tavsiye etmesi gerekirdi." dedi.
 
İşte Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:
 
"TÜRKÇE KADERİMİZ, BÖYLE KALACAK"
 
Türkçe kaderimizdir, kavlimizdir, böyle kalacaktır, kutsalımızdır. Böyle olmayı sürdürecektir. Türkçe izzeti nefsimizdir. Bilinsin ki ümitlerimizin çeşmesi Türkçe'dir. Gök kubbemizden eksik olmayacak ses de Türkçe'dir. Türkçe susarsa Türklük susacaktır. Türkçe zayıflarsa Türk ve İslam alemi tamiri imkansız ziyanlarla yüz yüze kalacaktır. Buna da müsaade etmemiz mümkün değildir.
 
"ANA DİLDE EĞİTİM LOBİSİNE ENGEL OLMAYA İNANÇLI MISINIZ?"
 
Soruyorum şimdi size, Türkçenin dokunulmazlığını ve tarihi haklarını savunmaya var mısınız? Türkçe ile insanlara yön vermeye kararlı mısınız? Ana dilde eğitim lobisine engel olmaya inançlı mısınız? Konya'nın yolu hidayetle kesişmektedir.
Konya Türkçenin yanındadır. Türkçe vatan demektir. Türkçe bayrak demektir
Oğuz Kaan Destanı Türkçenin haysiyetidir. Ergenekon destanı Türkçenin geçit vermez dağlardan kanatlanıp uçmasının delilidir
 
"HÜKÜMET ÇILDIRDI"
 
Türk milletinin egemenlik haklarını hazmedemeyenler Türkçe başta olmak üzere milli ve manevi değerlerimize saldırıyor. Kavga çıkarmak için fırsat kollayanlar faal haldedir. Milliyetçiliğe hakaret popülerdir. Ne kadar köksüz varsa bir aradadır. Türkiye'miz vahim bir halde iç yaralayıcı bir durumdadır. AKP hükümeti Türkiye'yi mahvetmiştir. Başbakan Erdoğan Türk milletini 36 parçaya ayırmak için çırpınmaktadır. AKP, PKK ile işbirliği halindedir. AKP düşman ile aynı pisliğe girmiş, aynı çamura bulanmıştır. Hükümet çıldırmış, aklını oynatmıştır. İmralı canisi stratejik ortak mertebesine çıkarılmıştır. Bir dediği iki edilmeyen azılı bir terörist karşımızdadır. Bu durum AKP için yüz karasıdır, asla peşini bırakmayacak günahtır. PKK ile yürütülen pazarlıkları doğru, ahlaki ve insani buluyor musunuz? İmralı canisinin serbest kalmasını, PKK'nın dağdan inip siyasete dahil olmasını Allah için söyleyin meşru ve makul görüyor musunuz?
AKP'ye oy veren muhterem kardeşlerim alenileşmiş kepazeliklere nasıl reva göstereceklerdir
 
VATAN ELDEN GİDİYOR, FARKINDA MISIN?
 
AKP'ye bir nedenden destek vermiş kardeşlerim, sizleri anlıyorum. Ancak vatan elden gidiyor. Farkında mısın? PKK doymak bilmeyen iştahıyla Türkiye'yi istiyor. Fark ediyor musunuz?
 
"AKP TENCERE TAVA HAVASINA DALDI"
 
PKK tehdit ediyor, hakaretleri sıralıyor. AKP'nin felç halini, tencere tava havasına dalmasını olağan karşılıyor musunuz?
 
"TERÖRÖRE KARŞI DURACAK GÜCÜN YOK"
 
Aylardır şehit haberi gelmiyor. Doğrudur. Ciğerlerimizi dağlayan kayıplar yaşanmıyor. Bu kapsamda sevindiğimiz tartışmasızdır. Bunda da sorun yoktur. Masum sivil vatandaşlarımıza yönelik cinayetlerin olmaması bizleri memnun ediyor. Ortada teröristlerin hain niyetlerine karşı duracak güvenlik gücü de pek görülmemektedir. AKP Türk devletinin gücünü aşındırıp yere çaldı AKP meydanı müptezellere terk etti. AKP’nin PKK’ya yardım ve yataklık yapması Türk milletine karşı işlenmiş en ağır suçlardan birisi değil midir?
 
MISIR İÇİN SERT AÇIKLAMALAR
 
Mısır’da askeri darbe Nil’i kana buladı. 3 Temmuz’dan firavun geceli gündüzlü insan canına kıymaktadır. Bu olanlarda Mursi’nin de parmağı vardır. Mursi de Mısır’ın bu hale gelmesinde pay sahibidir. Taraflarına aklıselimi tavsiye etmesi gerekirdi.
 
"RABİA İŞARETİ YENİ HOBİN"
 
Rabia işareti Başbakan’ın yeni hobisi olmuştur. 4 yaparak kendini aklamanın hevesindedir. Sanki İhvan’ın Türkiye temsilciliği gibi çalışmakta, yas genelgeleri yayınlamaktadır.
 
"KERKÜKTE KAN DÖKÜLÜYOR HABERİN VAR MI"
 
Sayın Başbakan Kerkük’te kan dökülüyor. Haberin var mı? Mısır’da Esma’ya ağlayabilirsin. Ama Türkiye’de Esma’lar ölürken hiç bu kadar duygulandın mı?
 
"SİSİ’Yİ AĞIRLARKEN AKLIN NEREDEYDİ"
 
Darbeci Sisi’yi Türkiye’de ağırlarken aklın neredeydi. Mübarek ile kucaklaşırken şuurun açık mıydı? Kaddafi öldürülmeden önce elinden İnsan Hakları ödülü alırken kendinde miydin? Esad’a kardeşim derken hiç bu günleri düşündün mü? Mısır’daki darbeyi alkışlayan Suud hanedanıyla güzel günlerin olduğunda bunların kesintiye uğrayacağını hesap ettin mi?
 
"ABD PISMIŞ, SİNMİŞ VAZİYETTE"
 
Bugün de ABD’ye pısmış, sinmiş vaziyettedir. İsrail’in Mısır’daki darbenin arkasında olduğunu söyleyen Başbakan’ı ne hikmetse ABD kınamıştır. Ancak Başbakan reste ve azarlamaya karşı alttan almaktadır. Bu şahıs herkese laf yetiştirirken ABD’nin darbeyi onaylayan tutumuna nereye kadar durgun, suskun ve ezik halde kalacaktır Başbakan’ın bir açığı mı vardır? Rehin mi alınmıştır.
 
"ESMA’YI VURANLARLA CİNAYET SOFRASINDASIN"
 
Dönemin ABD Dışişleri Bakanı’nın 7 ağustos 2003’ye Fas’tan Basra Körfezi’ne kadar 22 ülkenin rejim ve sınırlarının değişeceğini ima eden makalesiyle ilgili verdiği söz mü vardır? 4 Mart 2006’da Bayrampaşa Ak Parti İlçe Kongresi’nde BOP’un eşbaşkanı olduğunu itiraf eden Başbakan’dır. 13 Ocak 2009’da Meclis grup toplantısında BOP’un ölü doğduğunu da söyleyen aynı kişidir. Müslümanı Müslümana kırdıran BOP’un komplosudur. Esma’yı vuranlarla cinayet sofrasına oturan sensin.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler