Bahçeli Türkiye zor durumda

Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları   Suçlusu ve sorumlusu Erdoğan   Seçimlerin yenilenmesinin asıl suçlusu ve sorumlusu Erdoğan'dır. Koalisyonu Erdoğan engellemiştir. Erdoğan iktidarı paylaşmamak için seçim demiştir. İç savaş kapımızdadır. Kard

Bahçeli Türkiye zor durumda
Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları
 
Suçlusu ve sorumlusu Erdoğan
 
Seçimlerin yenilenmesinin asıl suçlusu ve sorumlusu Erdoğan'dır. Koalisyonu Erdoğan engellemiştir. Erdoğan iktidarı paylaşmamak için seçim demiştir. İç savaş kapımızdadır. Kardeşin kardeşe silah doğrultması an meselesidir.
 
Türkiye namlunun ucunda seçim yapacak
 
Türkiye namlunun ucunda seçim yapacaktır. Partimizin tüm kadroları bozguncuların oyunlarını, işbirlikçilerin senaryolarını bozmaya muhtedirdir. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam dört saati aşkın görüşmeden sonra 7 haziran genel seçimlerini yenileme kararı almıştır. Erdoğan en sonunda muradına ermiştir. Söz konusu karar Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. Bundan sonraki uygulamalar Anayasa’nın 114’üncü maddesiyle gerçekleşecektir. Erdoğan 7 Haziran sonuçlarını hiçbir zaman hazmedememiştir. Her fırsatta koalisyonu kötülemiştir. Her zemin ve ortamda siyasi partilere parmak sallamıştır. 7 Haziran genel seçiminin yenilenmesinin yegane sorumlusu, asıl suçlusu öncelikle Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bunu bilmek lazımdır.
 
O sözlerle gizli niyetini ele veren Erdoğan’dır
 
7 haziran’ın üzerinden bir hafta bile geçmeden, Türkiye’yi hükümetsiz bırakanlar ne tarihe ne de milletimize bunun hesabını veremezler diyen Erdoğan’dır. Bu sözlerin hemen akabinde tehdit yollu mesaj göndererek, “hükümeti kuramazlarsa sandığa gidilir. Bu erken değil tekrar seçim olur” diyen Erdoğan’dır. Siyasi partilerimiz üzerine düşen yapmazlarsa çözüm yine milletimizdir sözleriyle gizli niyetini ele veren Erdoğan’dır.
 
İbretlik bir itiraf
 
Erdoğan seçim hatırlatmasını ısrarla sürdürmüştür. Davutoğlu’na hükümet kurma görevi tevdi edilmeden altı gün önce, çözüm mercii yine milletimizin ta kendisidir ifadeleri Erdoğan’a aittir. Erdoğan’ın şu sözleri çelişki olması şöyle dursun bizati geçmiş AKP’li iktidar yıllarının foyasını ortaya koyan ibretlik bir itiraftır “Bugün Türkiye’nin geçmişini tartışan değil , geleceğin inşası konusunda koalisyon hükümetine ihtiyaç var” Bu sözler Erdoğan’ı yalanlayan, örtülemez çarpıklıkları gözler  önüne seren acı bir beyandır. Başbakan olduğu dönemde geçmişle uğraşan, tarihimize kara çalan Recep Tayyip Erdoğan’dan başkası değildir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler