Bahçeli Türkeş'in kabrinde!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gazi Merkez Camisi'nde kıldığı bayram namazının ardından eski MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti.Türkeş'in mezarı başında partililerle dua eden Bahçeli, karanfiller koyduğu mezarı suladı. Mezarın

Bahçeli Türkeş'in kabrinde!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gazi Merkez Camisi'nde kıldığı bayram namazının ardından eski MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti.

Türkeş'in mezarı başında partililerle dua eden Bahçeli, karanfiller koyduğu mezarı suladı. Mezarın başında nöbet tutanların bulunduğu kulübede bir süre kalan Bahçeli, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların Kurban Bayramını tebrik etti.

Devlet Bahçeli, şöyle dedi:
''Millet olarak mübarek bir Kurban Bayramını daha idrak ediyoruz. Güneydoğu'da çok sayıda şehidimizin olması, aynı zamanda tarihi bir kentimiz olan Van'ın geçirmiş olduğu büyük deprem felaketiyle Hakk'ın rahmetine kavuşmuş çok sayıda vatandaşımız sebebiyle bu bayram milletimiz acılı, üzüntülü ve hüzünlü bir karşılama içinde.''

Bahçeli, Bayramın birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik içinde geçmesi temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler