Bahçeli: "Türk siyaseti yeniden şekillenecek"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesine bağlı Karaağaç Belde Belediyesi tarafından organize edilen Karaağaç Köprüsü Açılış Töreni’ne katıldı. İlk olarak Karaağaç Belediyesi’ni ziyaret eden Bahçeli, burada TBMM Başkanvekili ve MHP İs

Bahçeli: "Türk siyaseti yeniden şekillenecek"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesine bağlı Karaağaç Belde Belediyesi tarafından organize edilen Karaağaç Köprüsü Açılış Töreni’ne katıldı. İlk olarak Karaağaç Belediyesi’ni ziyaret eden Bahçeli, burada TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktürk ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.

Karaağaç Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından açılışın yapılacağı alana geçen Bahçeli ve beraberindeki protokol üyeleri burada yüzlerce Karaağaçlı tarafından coşkuyla karşılandı. Burada halka hitap eden Bahçeli, seçimlerin yaklaştığını belirterek, “Dün 16 olan Büyükşehir Belediyesi, 30’a yükseldi. Tekirdağ 750 bin nüfusu aştığı için Büyükşehir oldu. Toplam bin 394 seçim çevresinde seçimler gerçekleştirilecek” dedi.

Karaağaç Köprüsü Açılış Töreni vesilesiyle bir araya geldiklerini söyleyen Bahçeli, “Bu köprü, Özkan Yücel’in emsalsiz hizmetlerinden biri olarak Karaağaç’ta bulunacak. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Kapaklı’nın yeni ilçe olduğunu ve Karaağaç’ın da katılmasıyla nüfusunun 85 bin olduğunu söyleyen Bahçeli, “Kapaklı Belediyesi’nin üzerinde yeni bir belediye oluşumuna fırsat tanıdı. Burayı çok iyi bilen, güler yüzüyle halkın sevgisini kazanan partimizin bölgedeki tek belediye başkanı, yeni dönemde Kapaklı Belediye Başkan adayımızdır. Hizmetlerini, kurucu belediye başkan özelliği ile sürekli kılmak ve hizmetlerin Kapaklı’nın bütününü kucaklaması için devam ettirmesi amacıyla Kapaklı’nın Belediye Başkan Adayı oldu” dedi.

"KAPAKLI İLE BÜYÜKŞEHİR UYUM İÇİNDE OLMALIDIR"

Tekirdağ’ın Büyükşehir olduğunu söyleyen Devlet Bahçeli, “Kapaklı Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi’nin uyum içinde çalışabilmesi için Nail Yılmazı da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak takdim ettiklerini dile getirdi. Kapaklı’da işçi nüfusunun yoğun olduğunu belirten Bahçeli, “Çok daha büyük hizmetlere, adil, ilkeli ve dürüst belediye hizmetleri ile halkın yaşam standardını yükseltebilecek bir anlayış gerekiyor. Gerek Prof. Dr. Nail Yılmaz bey, gerekse Özkan Yücel bu unsurları göz önünde bulunduracak. Hizmeti özellikle işçi kardeşlerimize ve ailelerine sunabilecek bir yönetim anlayışını ortaya koyacaklardır” dedi.

"BU SÜREÇ, TÜRK SİYASETİNİN YENİDEN ŞEKİLLENMESİNE FIRSAT TANIYACAKTIR"

MHP Başkanlık Divanı MYK Üyeleri ve Milletvekilleri ile Türkiye’yi gezdiklerini söyleyen Devlet Bahçeli, “30 Mart’ta yerel seçimler olacak. Önümüzdeki süreç, ülkenin kaderini değiştirecek bir süreçtir. 28 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı, 12 Haziran 2015’te milletvekili seçimleri yapılacak. Bu süreç, Türk siyasetinin yeniden şekillenmesine fırsat tanıyacaktır. 30 Mart seçimleri iktidar değişikliğini ön görmemektedir. Ancak iktidarı uyarmak ve milleti uyandırmak açısından önemli bir seçimdir. Bütün arkadaşlarımız sandığa gidip oylarını kullanmalıdır. Görevli arkadaşlarımız sandık hilelerine son vererek seçim sonucunun alınmasına gayret göstermelidir. Seçimlerde katılımı yüksek tutmanızı ve Kapaklı Belediye Başkanı olarak Özkan Yücel’i görmemiz için ona destek vermenizi istiyorum” dedi.

Devlet Bahçeli, konuşmasının ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Şevkat Çetin, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Selim Yurdakul, MHP MYK Üyesi Erdem Karakoç, MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel ve MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol ile birlikte Karaağaç Köprüsü’nün açılışını yaptı. Bahçeli ve beraberindeki protokol üyeleri açılış töreninin ardından Çerkezköy’deki miting alanına geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler