Bahçeli: İstifanı Ver Eyleme Git

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisine gelerek eylemlere destek vermek için görüşünü almak isteyen milletvekillerine ve ülkücü ocaklı gençlere "Eylem yerine gidip destek vermek isteyen, eylemcilerle yan yana gelmek isteyen varsa istifasını versin öy

Bahçeli: İstifanı Ver Eyleme Git

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisine gelerek eylemlere destek vermek için görüşünü almak isteyen milletvekillerine ve ülkücü ocaklı gençlere "Eylem yerine gidip destek vermek isteyen, eylemcilerle yan yana gelmek isteyen varsa istifasını versin öyle gitsin" dedi.
 
DÜN DE UYARMIŞTI
 
Bahçeli dün yaptığı grup toplantısında Taksim olaylarını değerlendirmişti.
 
İşte Bahçeli'nin o sözleri:
 
Parti olarak Taksim olaylarının kenarında köşesinde olmamız mümkün değildir. Biz yangından mal kaçırmak için karanlıktan faydalanarak heybesini doldurma çapsızlığında olmadık olmayacağız. Netiz tutarlıyız özgüven içindeyiz ve sapasağlam bir şekilde ilkelerimiz neyi gerektiriyorsa onun peşindeyiz. Biz Türkiye sevdalısı, Türk milleti aşığı milliyetçi ülkücü hareketiz. Taksim'de neden MHP yok diyenlere, kafaları bulandırmaya çalışanlara kapımız kapalıdır. Biz vatan mücadelesi verirken ağaç gölgesine yatanlar acaba neredeydi? AKP, PKK, BDP ve İmralı canisinin süreç ihanetine karşı onurlu duruş gösterirken şimdi bizi hedef gösterenler ne yapıyorlardı? Bugünlerde ortalığı karıştırmak için diş bileyen ana muhalefet partisi süreç sırasında neredeydi? Başbakan'a kredi verirken nerede bulunuyordu?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem