Bahçeli görüşmesi de sona erdi

 Suriye'nin Türk jetini düşürmesinin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın muhalefet liderleriyle görüşmeleri devam etti. Erdoğan, CHP liderinin ardından MHP lideri Devlet Bahçeli'yle bir araya geldi. 45 dakika süren toplantıda Bahçeli'ye Tuğrul Türke

Bahçeli görüşmesi de sona erdi

 

Suriye'nin Türk jetini düşürmesinin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın muhalefet liderleriyle görüşmeleri devam etti. 

Erdoğan, CHP liderinin ardından MHP lideri Devlet Bahçeli'yle bir araya geldi. 45 dakika süren toplantıda Bahçeli'ye Tuğrul Türkeş eşlik ederken, zirveye Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Hulisi Akar da katıldı.

 

186 GÜN SONRA TOKALAŞTILAR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli’yle Başbakanlık Resmi Konut’ta bir araya geldi. İki lider uzun bir aradan sonra ilk kez tokalaştı. MHP lideri Devlet Bahçeli, bugüne kadar Başbakan Erdoğan’ın randevu dahil bir çok talebini reddetmişti. Bir çok konuda da Erdoğan’a oldukça sert çıkışlar yapan Devlet Bahçeli, 186 gün aradan sonra Başbakan Erdoğan’la tokalaştı. İkili son olarak TBMM’deki 2012 bütçe görüşmelerinin sonunda tokalaşmıştı. Bütçenin kabulünden sonra Başbakan Erdoğan yerinden kalkarak CHP lideri Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli ile tokalaşmıştı. Hemen hemen her daveti geri çeviren MHP lideri, konu memleker meselesi olunca 186 gün sonra tokalaşma pozunu vermiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem