Bahçeli: Bırakalım ak ile kara ortaya çıksın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor.Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan satır başları şöyle:''Hükümet, 2013 yılında dış politika alanında her bakımdan çöktü, bozguna uğradı. İktidar, zengi

Bahçeli: Bırakalım ak ile kara ortaya çıksın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan satır başları şöyle:

''Hükümet, 2013 yılında dış politika alanında her bakımdan çöktü, bozguna uğradı. İktidar, zenginleşmek için, çalmak, aşırmak, cüzdan doldurmak için bir fırsat değildir. Rüşvet ve yolsuzluk iddiaları, Başbakan'ın kendisi ve ailesine kadar ulaştı. Bu nasıl bir örgüttür ki, bakanlar çantalarla, elbise çantalarıyla paraları cebe indirmiştir?

Başbakan'ın evlatlarının vakıflarına usulsüz imar izinlerini görünmez eller mi verdi? Başbakan ve hükümeti savcılara çamur atmaktadır. Oysa yargı sadece işini yapmaktadır. Bize düşen hukuk kurallarının işlemesine yardım etmek. Bırakalım ak ile kara ortaya çıksın.

'ERDOĞAN'SIZ, AKP'SİZ, BOP'SUZ...'

Başbakan mahkemenin bağımsızlığını zedelemekte. Başbakan ve hükümeti sandık yolu ile gönderilmelidir. Biz Erdoğan'sız, AKP'siz BOP'suz, PKK'sız, dertsiz, ağrısız güzel bir Türkiye istiyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler