Bahçelerine kamyon uçtu!

Zonguldak'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, 5 metre yükseklikten bir evin bahçesine uçtu. Gürültüyü deprem sanıp sokağa fırlayan ev sahipleri ise yaşadıkları şoku bir süre üzerlerinden atamadı.Edinilen bilgiye göre, sabah erken saa

Bahçelerine kamyon uçtu!

Zonguldak'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, 5 metre yükseklikten bir evin bahçesine uçtu. Gürültüyü deprem sanıp sokağa fırlayan ev sahipleri ise yaşadıkları şoku bir süre üzerlerinden atamadı.

Edinilen bilgiye göre, sabah erken saatlerde Yusuf S. (59), 67 DL 653 plakalı kamyonu ile Kilimli ilçesindeki bir inşaat alanından aldığı hafriyat yüküyle Zonguldak istikametine doğru yola çıktı. İnağzı Mahallesi'ndeki rampadan aşağıya inmek isteyen sürücü, iddiaya göre karşı yönden gelen bir başka kamyon ile karşılaşınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç, 5 metre yükseklikten bir evin bahçesine uçtu. Evin duvarına on adım kala durabilen kamyondaki hafriyat da evin bahçesine döküldü. Araçtan kendi imkanlarıyla çıkan yaralı sürücü, olay yerinden geçen bir taksiyi çevirerek Atatürk Devlet Hastanesi'ne gitti. Gürültüye uyanan evin sahipleri ise bir süre olayın şokunu yaşadı. Deprem sanıp sokağa koştuklarını söyleyen ev sahipleri, karşılarında tonlarca ağırlıktaki kamyonu görünce ikinci şoku yaşadı. Evde maddi hasar meydana gelirken, polis ekipleri kaza yerinde incelemelerde bulundu. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bahçelerine kamyon uçtu!

Bahçelerine kamyon uçtu!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem