Bağış;"Ya Türkiye çekilecek ya da...!"

Bakan Egemen Bağış, "AB süreci oybirliğiyle başlamış bir süreçtir. Ya AB sürecinden Türkiye çekilecektir ya da Türkiye'nin AB sürecini karşı taraf bitirecektir" dedi... AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, "Avrupa'da filan siyasetçi şöyle demiş, falan

Bağış;"Ya Türkiye çekilecek ya da...!"
Bakan Egemen Bağış, "AB süreci oybirliğiyle başlamış bir süreçtir. Ya AB sürecinden Türkiye çekilecektir ya da Türkiye'nin AB sürecini karşı taraf bitirecektir" dedi...
 
AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, "Avrupa'da filan siyasetçi şöyle demiş, falan siyasetçi yaklaşan seçimler için Türkiye'yi kendisi için bir platform haline getirmeye çalışmış, istismara kalkışmış, onların hiçbiri bize havlu attıramaz. AB süreci oy birliğiyle başlamış bir süreçtir.
 
Bu süreci durduracak sadece iki opsiyon vardır. Ya AB sürecinden Türkiye resmen çekilecektir ya da yine oybirliğiyle Türkiye'nin AB sürecini karşı taraf bitirecektir. Ticaretin, müzakerenin aynı zamanda hoşgörünün merkezi Kayseri'den Avrupa'daki kendini bilmez bazı siyasilere hodri meydan diyorum: Bulun 27'yi ondan sonra gelin konuşalım. Bulamıyorsanız ne bizim vaktimizi siz israf edin ne biz sizinkini" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem