Bade daha fazla dayanamadı

Kan kanserine yakalanan ve ilik bulmak için Türkiye'de ve dünyada birçok insanın seferber olduğu 4 yaşındaki Bade Çakır hayatını kaybetti. Hollanda'da yaşayan 4 yaşındaki Bade Çakır için hemşehrileri seferber olmuştu. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare

Bade daha fazla dayanamadı

Kan kanserine yakalanan ve ilik bulmak için Türkiye'de ve dünyada birçok insanın seferber olduğu 4 yaşındaki Bade Çakır hayatını kaybetti.

Hollanda'da yaşayan 4 yaşındaki Bade Çakır için hemşehrileri seferber olmuştu. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu da Hollanda'nın Rotterdam kentindeki Erasmus Hastanesi'nde ilik nakli bekleyen 4 yaşındaki Bade Çakır ve ailesine 2 hafta önce "geçmiş olsun" ziyaretinde bulunmuş ve minik Bade, Sare Davutoğlu'na süt kutusundan yaptığı kuş yuvasını hediye etmişti.

Trabzon Yomralı olan lösemi hastası 4 yaşındaki Bade Çakır'ın dün akşam saatlerinde fenalaştığı bu sabah vefat ettiği öğrenildi. Minik Bade'nin cenazesinin Cuma günü Trabzon'a geleceğini belirten Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, "Bademizin vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Yomra olarak bademizin derdine derman olmak için kampanyalar düzenledik. Sağolsun vatandaşlarımız gerekeni yaptı. Ancak, uyum sağlayan donör bulunamadı. Çok üzgünüm. Badenin babası Muhammet Çakır'ı telefonla arayarak başsağlığımızı ilettik. Başbakanımız Sayın Prof Dr. Ahmet Davutoğlu'nu da arayarak bilgilendirdim. Bade'miz cuma günü Trabzon'a gelecek. Büyük ihtimalle Yomra'mızda defnedeceğiz" dedi.

Minik Bade için düzenlenen kampanyalara destek veren Trabzonspor Kulübü de başsağlığı mesajı yayınladı. Bordo-mavili kulübün twitter hesabından yayınlanan mesajda, "Bademizi kaybettik. Minik yavrumuza Allah'tan rahmet, ailesine baş sağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler