Bacakları ve kafası kesik ceset!

Yalova'nın Altınova ilçesinde ormanlık alana yakın çöp sahasında, başı poşette, bacakları battaniyeye sarılmış, gövdesi ise valize konulmuş erkek cesedi bulundu. Jandarma 40-45 yaşlarındaki cesedin kimliğini araştırıyor. Altınova İlçesi'ne bağlı Kaydaz De

Bacakları ve kafası kesik ceset!

Yalova'nın Altınova ilçesinde ormanlık alana yakın çöp sahasında, başı poşette, bacakları battaniyeye sarılmış, gövdesi ise valize konulmuş erkek cesedi bulundu. Jandarma 40-45 yaşlarındaki cesedin kimliğini araştırıyor.

Altınova İlçesi'ne bağlı Kaydaz Dere Mevkii'nde çöp sahası ile ormanlık alan içersinde fabrikaya giden bir işçi tarafından poşet içersinde erkek başı görüldü.

Haber verilmesi sonucu kısa sürede belirtilen adrese gelen jandarma ekipleri, başı poşet içersinde, bacakları battaniyeye sarılmış, gövde kısmı ise valize konulan erkek cesedi ile karşılaştı.

Yaklaşık 10 gün önce öldürülen ve bozulmaya başlayan cesedin kimliği jandarma tarafından araştırılıyor.

Olayla ilgili soruşturmaya Altınova Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Karamürsel Devlet Hastanesi'nin morguna götürülen cesedin parçaları daha sonra Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler