"Bacak aranızı çeker yayınlarım"

Genel Kurul'da CHP Milletvekili Kamer Genç'e ağır küfürler eden, kınama alan ve Böcek Komisyonu Başkanlığından istifa etmek zorunda kalan Tokat Milletvekili Zeyid Aslan bu defa kadın gazetecilere hakaret etti. GAZETECİLERE AĞIR HAKARET  TBMM'deki torba ya

"Bacak aranızı çeker yayınlarım"
Genel Kurul'da CHP Milletvekili Kamer Genç'e ağır küfürler eden, kınama alan ve Böcek Komisyonu Başkanlığından istifa etmek zorunda kalan Tokat Milletvekili Zeyid Aslan bu defa kadın gazetecilere hakaret etti.
 
GAZETECİLERE AĞIR HAKARET 
 
TBMM'deki torba yasa nedeniyle milletvekilleri gecenin geç saatlerine kadar Genel Kurul'da kaldı ve bazılarınn bahçede uyurken fotoğrafları çekildi. Bu fotoğraflardan birinde ayakkabılarını çıkarmış halde bahçede uyurken görüntülenen Zeyid Aslan'ın fotoğrafı bir Gazetesi'nde yayınlandı. Ancak fotoğraf Aslan'ı çok kızdırdı.
 
Aslan dün TBMM'de iktidar kulisinin bahçesinde rastladığı bir grup kadın gazeteciye hakaret etmeye başladı. Aslan, "Bir dahaki dönem hiçbir gazeteci buraya giremeyecek. Sizi buraya sokturmayacağım. Elimden ne gelirse yapacağım. Bunu mücadelesini vereceğim. Siz bu yaptıklarınızı gazetecilik mi sanıyorsunuz? Biz de insanız yoruluyoruz. Ben sizin bacak aranızı çekip gazeteye bastırsam, bunların gerçeği bu diye ahlaksız olurum değil mi? Ama sizinki gazetecilik oluyor" dedi.
 
Bunun üzerine kadın gazeteciler şoka girerken Aslan'a hakaret etmemesi gerektiğini söyleyebildiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler