Babasıyla aynı kaderi paylaştı

Ölen Ayhan'ın, babasının da trafik kazasında yaşamını yitirdiği, ölümü üzerine isminin kendisine verildiği öğrenildi.Kaza, saat 18.00 sıralarında, Aydın-Muğla Karayolu İmam Hatip Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Elektrikçi olarak çalıştığı işyerinden k

Babasıyla aynı kaderi paylaştı

Ölen Ayhan'ın, babasının da trafik kazasında yaşamını yitirdiği, ölümü üzerine isminin kendisine verildiği öğrenildi.

Kaza, saat 18.00 sıralarında, Aydın-Muğla Karayolu İmam Hatip Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Elektrikçi olarak çalıştığı işyerinden kullandığı plakasız motosikletle ayrılan İrfan Ayhan, iddiaya göre önünde aniden duran Bekir Akkuş'un (35) kullandığı 23 LK 455 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada yaralanan Ayhan, Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İrfan Ayhan yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kamyon şoförü Bekir Akkuş ise gözaltına alındı.

BABASI DA TRAFİK KAZASINDA ÖLDÜ

Ölen Ayhan'ın ağabeyi Elektrik Teknisyeni Rıdvan Ayhan (29), "Babam İrfan Ayhan'ı 27 yıl önce Köşk İlçesi'nin Kızılcayer Köyü'nde trafik kazasında kaybettik. İrfan'a da o zaman 3 aylıktı, O'na babamın adını verdik. Kaderi de aynı oldu" dedi.

Kardeşiyle son konuşmasında kendisine evlenmek istediğini söyleyen Rıdvan Ayhan, "Ben daha önce evlenip ayrıldım ve yeniden nişanlandım. İki gün önce konuştuğumuzda artık kendisinin de evlenmek istediğini söyledi. Bir şirkette çalışıyordu. Ölümünün ardından sigortasının da yapılmadığını öğrendik. Hukuki mücadelemizi yapacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem