Babası tarafından parçalandı!

Konya'da yaklaşık 1 sene önce kaybolan 33 yaşındaki Ayşe Demir'in 3 çocuğunun babası tarafından öldürüldükten sonra parçalara ayrılarak gömüldüğü ortaya çıktı.  Konya'da, kayıp başvurusunda bulunulan kadının, birlikte yaşadığı üç çocuğunun babası tarafınd

Babası tarafından parçalandı!

Konya'da yaklaşık 1 sene önce kaybolan 33 yaşındaki Ayşe Demir'in 3 çocuğunun babası tarafından öldürüldükten sonra parçalara ayrılarak gömüldüğü ortaya çıktı. 

 

Konya'da, kayıp başvurusunda bulunulan kadının, birlikte yaşadığı üç çocuğunun babası tarafından öldürüldükten sonra 10 parçaya ayırılarak araziye gömüldüğü ortaya çıktı. Cinayet zanlısı Yaşar K. sorgusunda Ayşe Demir'i gömdüğü yerde daha sonra defalarca piknik yaptığını itiraf etti.

 

Yaklaşık 1 yıl önce 31 Mart 2010'da 33 yaşındaki Ayşe Demir'in ortadan kaybolmasının ardından, ablası polise kayıp başvurusunda bulundu. Konya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zaman zaman başka illere kaçıp giden genç kadının bulunabilmesi için soruşturma başlattı.

 

Cinayet dedektifleri, her yerde aranan ve bir sonuç alınamayan Demir'in banka hesaplarında da herhangi bir hareketlilik olmadığını tespit edince genç kadının öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde durmaya başladı.

 

Ayşe Demir'in yıllardır birlikte yaşadığı ve başka bir kadınla resmi nikahı bulunan 43 yaşındaki Yaşar K. takibe alındı.Ayşe Demir ile birlikteliğinden üç çocuğu olan Yaşar K'nın, genç kadının kaybolmasının hemen ardından çocukları resmi nikahlı eşine bıraktığı belirlendi.

 

Yapılan çalışmalarla şüpheler üzerinde yoğunlaşan Yaşar K'nın Konya-Beyşehir karayolu Kızılören civarındaki dedesine ait araziye de sık sık gitmesi polisin dikkatini çekti. Ayşe Demir ile karavanda bazen geceleyen Yaşar K'nın genç kadının kaybolmasının ardından hiçbir girişimde bulunmaması üzerine polis harekete geçti.

 

KOKUYA DUYARLI KÖPEKLER GÖMÜLMÜŞ CESEDİ BULDU

Ayşe Demir'in karavanın bulunduğu alanda öldürüldükten sonra gömülmüş olabileceğini düşünen ekipler, kokuya duyarlı ceset arama köpeği getirdi. Köpekler, üzerine odun ve taş bulunan alanı işaret edince yapılan kazı çalışmalarında genç kadının parçalanmış cesedine ulaşıldı.

 

10 parçaya ayrılan kadının poşetler içindeki cesedi, morga kaldırıldı..Yaşar K'nın, cinayet sonrasında birçok kez aynı bölgede piknik yaptığı kaydedildi.Annesini de öldürmüşYaşar K'nın, Demir'in annesi Güllü Demir'e bir tartışma sırasında tokat attığı, başını duvara çarpması sonucu Demir'in ölümünden sorumlu tutulan zanlının, 2001 yılında 'kastı aşan adam öldürme' suçundan' 3 yıl ceza aldığı bildirildi.

 

Ayrıca, Ayşe Demir'in kaybolmadan 20 gün önce kendisini darbettiği gerekçesiyle Yaşar K'dan şikayetçi olduğu öğrenildi. Yaşar K, polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Konya Numune Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Zanlı, daha sonra adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler