Baba Elvan'dan Savcı açıklaması

Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan, kimsenin burnunun kanamaması için çok çabaladıklarını belirterek, "Acımız çok büyük, çok üzgünüz" dedi.Berkin Elvan’ın ölümüne ilişkin soruşturmayı yürüten savcı Mehmet Selim Kiraz’ı rehin alan iki DHKC üyesinin öldürülm

Baba Elvan'dan Savcı açıklaması

Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan, kimsenin burnunun kanamaması için çok çabaladıklarını belirterek, "Acımız çok büyük, çok üzgünüz" dedi.

Berkin Elvan’ın ölümüne ilişkin soruşturmayı yürüten savcı Mehmet Selim Kiraz’ı rehin alan iki DHKC üyesinin öldürülmesinin ardından açıklama yapan Berkin Elvan’ın babası Sami Elvan, çok üzgün olduklarını söyledi.

Öğle saatlerinde başlayan rehine krizi, akşam saat 20:30 sıralarında Özel Harekat Timi’nin başlattığı operasyonla son buldu. Savcı Kiraz, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, iki eylemci ise öldürüldü.

Rehine krizi sırasında eylemcilerle telefonda görüşen ve kendilerini eylemi sonlandırmaya çağıran Sami Elvan, operasyon sonrasında yaptığı açıklamada, “Acımız çok büyük. Çok mücadele ettik artık kimsenin burnu kanamasın diye. Çok çabaladık analar ağlamasın diye. Çok üzgünüz” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem