Aziz Yıldırım’dan şike davası açıklaması

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, şike davasına ilişkin 5 Ekim'de yapılacak mahkemeyle ilgili olarak, "Belki son mahkeme olabilir" dedi.Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sponsorluk anlaşması yaptıkları tarayıcı markası Yandex'i tan

Aziz Yıldırım’dan şike davası açıklaması

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, şike davasına ilişkin 5 Ekim'de yapılacak mahkemeyle ilgili olarak, "Belki son mahkeme olabilir" dedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sponsorluk anlaşması yaptıkları tarayıcı markası Yandex'i tanıtmak ve kullanımı sonucunda takıma artılarını anlatmak için Konya Fenerbahçeliler Derneği'ni ziyaret etti.

Dernek üyeleri ve taraftarlar tarafından karşılanan Aziz Yıldırım, bir süre sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şike davası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Aziz Yıldırım, "5 Ekim'de biliyorsunuz mahkeme var. Belki son mahkeme olabilir. Belki bir mahkeme daha uzayabilir. Onun için adaletin vereceği karara saygılıyız. Bugünden bu karar şu olur, bu olur diye söylemek yanlış. Adalete inanıyoruz. Hukukun üstünlüğüne inandığımıza göre mahkemenin neticesini bekleyeceğiz" dedi.

Takım ile ilgili görüşleri sorulan Yıldırım, "Takımla ilgili benim bir şey söylememe gerek yok. Siz zaten benden daha iyi biliyorsunuz. Sportif direktör var, hoca var, konuşuyorlar zaten. Benim bir şey söylememe gerek yok" ifadelerini kullandı.

Türk futbolunun gelişmesi için tüm futbol takımlarının hücum ağırlıklı oynamayı seçmesi gerektiğini belirten Yıldırım, "Dün Gençlerbirliği-Beşiktaş maçını beraber seyrettik. Bursa maçından önce diğer takımların bizle oynadığı maçları seyrettik. Geçen sene çok maç seyrettik. Büyük kulüplere karşı küçük takımlar kapanarak oynuyorlar. 1-9-1 taktiğiyle. Türk sporu bu şekilde gelişmez. Küçük takımlar da, onlar da gelecekler. Büyük takımlarla oynamak için oynayacaklar. Yani berabere kalınca "1 puan aldık" diye sevinmeyecekler. Herkes açık oynayacak. Geçen akşam Marsilya maçını seyrettim. Tavsiye ederim, bir seyredin yani. İki taraf da açık. Ama öyle bir futbol ki zevk alıyorsunuz. Şimdi dünkü Gençlerbirliği-Beşiktaş maçından zevk aldık mı? Almadık. Bir önceki hafta Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı, bizim maçtan aldık mı, zevk almadık. Yani iki taraf da futbol oynamaya çalışmalı, sporcuları o şekilde yönlendirmek lazım. Burada antrenörlere büyük görev düşüyor. Eğitmenler maç kazanmak için takımı sahaya çıkarsınlar. "Kapandım. Ben 1 puan aldım. Engelledim. Mutluyum" futbol gelişmiyor. Futbol olduğu yerde duruyor. Her takım yenmek için oynayacak. O zaman futbol daha güzelleşir. Temaşa, o zevkini hepimiz alırız. Statlar daha çok dolar. Kimse şu kazanamaz, bu kazanacak şeyine girmez. Daha maçın başında netice belli olmaz. Ama maalesef bizde belli. Biz hücum edeceğiz. Bir tane tesadüfi gol yersek öyle biter maç. Ama 1-2 tane atarsan da o maç 5 olur. Bizde konu bu. Onun için bütün takımların açık futbol oynamaya niyetli sporcuların sahaya çıkıp antrenörlerle beraber mücadele etmeleri gerek. O zaman futbol kademe kademe ileri gider. Ama bu şekilde gitmez" şeklinde konuştu.

Aziz Yıldırım’dan şike davası açıklaması

Aziz Yıldırım’dan şike davası açıklaması

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler