Aziz Yıldırım'a kıyak geçildi

Milletvekili Tayyar, “Aziz Yıldırım yeniden yargılanıyorsa Deniz Seki de yargılansın!”Haber61/Haber Servisi - AK Parti Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşleri Başkanı Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Beyaz TV’de katıldığı programda çarpıcı açıklama

Aziz Yıldırım'a kıyak geçildi

Milletvekili Tayyar, “Aziz Yıldırım yeniden yargılanıyorsa Deniz Seki de yargılansın!”

Haber61/Haber Servisi - AK Parti Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşleri Başkanı Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Beyaz TV’de katıldığı programda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Deniz Seki’nin hapse atılması ve Aziz Yıldırım’ın yeniden yargılanmasını kıyaslan Tayyar şunları söyledi;

BUNDAN SONRA HERKES HUKUKTAN HAK İDDİA EDER

Aziz Yıldırım’a yapılanları görünce Deniz Seki’nin cezaevine konması hukuki ayıptır. Birinde birkaç kişi zarar görmüştür diğer yanda toplum zarar görmüştür. Deniz Seki’yi de yeniden yargılayın, onun ne günahı var?

Telafisi mümkün olmayan zararlar doğabilir diye müdahale ettiniz de Deniz Seki’yi kim koruyacak?

Aylardır, yıllardır bekletilen dosyalar varken birkaç ayda karar alıp harekete geçtiniz. Bu kadar diğer dosyalarda neden hızlı davranmadınız?

Aziz Yıldırım’a yapılan bu kıyaktan sonra Türkiye’de hukukla yargılanan herkes hak iddia edebilir. Eğer kumpas hali varsa Aziz Yıldırım’ın korunması için kumpas yapılmıştır.

Hukuka olan güven azalmıştır.

Şike süreci ve sonrasında yaşanan futbola olan ilgiyi azalttı. Aziz Yıldırım ve şike meselesi çözülmediği sürece Türk futbolu normalleşmez.

Aziz Yıldırım meselesi çözülmeden Türk futbolu temizlenmez! Türk futbolu bir travma yaşıyor. Bunun çıbanbaşı Aziz Yıldırım etrafında dönüyor.

Aziz yıldırım hukuk sistemin üzerinde vesayet oluşturma başladı. Beni Recep Tayyip Erdoğan’a bile şikâyet ettiler.

VOLKAN ARTIK MİLLİ TAKIMA ALINMAMALI

Milli maçta küfür edildi diye sahayı terk eden Volkan için Tayyar şunları kaydetti; “Volkan Demirel bunu nasıl yapar? Bir milli kadroya seçilmişsiniz. ‘Hadi ben gidiyorum’ diyor. Bu ne küstahlık! Volkan bir daha asla Milli takıma seçilmemelidir. Volkan Demirel için milli takım kapısı artık kapanmalıdır. Milli takımın onurunu ile oynamaya kimsenin hakkı yoktur. Gazetecilerin de o gece tartaklanması kabul edilemez.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem