Aziz Yıldırım Bakanlığa Müsteşar oldu

Başbakan Yardımcılığı, Dışişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na ait atama kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.  Bugün yürürlüğe giren kararlar ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel

Aziz Yıldırım Bakanlığa Müsteşar oldu

Başbakan Yardımcılığı, Dışişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na ait atama kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.  

Bugün yürürlüğe giren kararlar ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) Ahmet Genç, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) Salih Köse, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) Hayrettin Demircan, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) Edip Yılmaz, Dışişleri Bakanlığı Enerji, Su, Çevre İşleri Genel Müdür Yardımcılığına, Ayşe Berris Ekinci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdür Yardımcılığına Safa Uslu, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Aziz Yıldırım, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına I. Hukuk Müşaviri Ahmet Hamdi Nayir, Millî Eğitim Bakanlığı Osmaniye İl Millî Eğitim Müdürlüğüne, Kadir Kılıç, Düzce İl Millî Eğitim Müdürlüğüne, Murat Yazıcı, Ordu İl Millî Eğitim Müdürlüğüne, Nevzat Türkan, Bilecik İl Millî Eğitim Müdürlüğüne, Süleyman Şişman, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Bakanlık Müşavirliğine Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Acar Doğan, Bakanlık Müşavirliğine Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Gani Aygün, Bakanlık Müşavirliğine Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcısı Vedat Çakıroğlu,

Bakanlık Müşavirliğine Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Selim Dursun, Bakanlık Müşavirliğine Türkiye Vagon Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ertiryaki, Bu suretle boşalacak olan; Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Bedri Olcay Özgürce, Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Ülker Acarer, Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcılığına Caner Arseven, Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Yıldıray Koçarslan, Türkiye Vagon Sanayi A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Erol İnal atandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem