Azeri televizyoncuyu böyle azarladı

  Kendisini "ayaklı kütüphane" olarak niteleyen Türk Sanat Müziğinin divası ''Bu benim hocalarımın bana taktığı bir lakaptır. Allah'a şükürler olsun trt repertuarında okuyamayacağım eser yoktur. Bilmediğim eserleri notaya uygun okurum, ama yinede okurum.

Azeri televizyoncuyu böyle azarladı

 

 Kendisini "ayaklı kütüphane" olarak niteleyen Türk Sanat Müziğinin divası ''Bu benim hocalarımın bana taktığı bir lakaptır. Allah'a şükürler olsun trt repertuarında okuyamayacağım eser yoktur. Bilmediğim eserleri notaya uygun okurum, ama yinede okurum. şimdiki yeni yetmelere benzemem'' ifadelerini kullandı.
 
SİBEL CAN SÜRPRİZ YAPTI 
Yeşilköy'de bir otelde düğün programı çerçevesinde sahne aldığı öğrenilen Sibel Can, Program sonunda soluğu ''ustam'' diye nitelendirdiği Bülent Ersoy'un yanında aldı. Bir süre Ersoy'u sahne kenarından takip eden Sibel Can, daha sonra Bülent Ersoy'un kendisini sahneye davet etmesi ile kendini izleyicilerin karşısında buldu. Sahnede bir şarkı okuyan Can, Diva'nın ikinci şarkı isteğini ise "ben sizin için daha güzel birşey yapayım siz seversiniz" diyerek mini bir göbek dansı şovu yaptı. İzleyicileri oldukça memnun eden bu sahne birlikteliğinin ardından Sibel Can sahneden ayrıldı. Ersoy ise şarkıları ile konuklarına doyumsuz bir gece yaşattı.
SANA MI SORACAĞIM LAN?
Bülent Ersoy, program öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Röportaj sırasında Azerbaycan Xezer TV için çekim yapan muhabir, Ersoy'a 'Efendim 'Azerbaycana selam gönderiyorum' der misiniz?' sözlerine sinirlenen Ersoy, 'Ne söyleyeceğimi sana mı soracağım ulan, ben Bülent Ersoy'um ' sözleri ile çıkıştı. Röpörtaj sırasında oldukça terleyen Ersoy'un bu sebeple makyajı aktığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem