Azerbaycan ile vizeler kalkıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile ortak basın toplantısı düzenledi. İki ülke arasındaki vizelerin kaldırılıp kaldırılmayacağına yönelik soruya Aliyev'in verdiği yanıt, basın toplantısında renkli görüntülere sahne oldu

Azerbaycan ile vizeler kalkıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile ortak basın toplantısı düzenledi. İki ülke arasındaki vizelerin kaldırılıp kaldırılmayacağına yönelik soruya Aliyev'in verdiği yanıt, basın toplantısında renkli görüntülere sahne oldu.

ERDOĞAN'I GÜLDÜREN YANIT

Gazetecilerin yönelttiği vize sorusuna Aliyev, 'Bu soruya benden önce aziz kardeşim Erdoğan yanıt verdi. Hesap ediyorum ki o açıklama sonrası böyle bir suale ihtiyaç olmamalıydı' şeklinde yanıt verdi. Aliyev'in bu sözleri Erdoğan'ı güldürdü.

Azerbaycan ile vizelerin kaldırılma çalışmalarına değinen Başbakan Erdoğan şu açıklamayı yaptı; 'Vizeler konusunda ekonomi bakanlarımız bunun takipçisi olacaklar. Akademisyenler, iş adamları, öğrenciler konusunda değerlendirme yapılacak. İlk adımları atmış olacağız. Bu hafta sonu Diyarbakır'da tarihi bir süreci yaşayacağız. Toplu açılışlar gerçekleştireceğiz. 300 aileyi evlendireceğiz. Bunu çok daha farklı gerçekleştirelim çözüm sürecine yönelik bir taçlandırma yapalım dedik.'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler