Ayşe Özyılmazel boşanıyor

 Ayşe Özyılmazel, eşi Ali Taran'a 'şiddetli geçimsizlik' gerekçesiyle boşanma davası açtı.Taran’ın avukatı Hasan Demirel tarafından Bakırköy Aile Mahkemesi’ne sunulan dilekçede, boşanma davasının açılma nedeni ”şiddetli geçimsizlik” olarak gösterildi.Dile

Ayşe Özyılmazel boşanıyor

 

Ayşe Özyılmazel, eşi Ali Taran'a 'şiddetli geçimsizlik' gerekçesiyle boşanma davası açtı.

Taran’ın avukatı Hasan Demirel tarafından Bakırköy Aile Mahkemesi’ne sunulan dilekçede, boşanma davasının açılma nedeni ”şiddetli geçimsizlik” olarak gösterildi.

Dilekçede, Ayşe Özyılmazel Taran ile Ali Taran’ın 1 Temmuz 2011 tarihinde evlendikleri, bu evlilikten çocuklarının bulunmadığı ve tarafların evliliklerinin ilk başlarında bir süre iyi geçindikten sonra zamanla anlaşamamaya başladıkları kaydedildi.

Çiftin aralarında tartışmalar çıktığı, tartışmaların artarak şiddetli geçimsizliğe dönüştüğü belirtilen dilekçede, şunlar kaydedildi: ”Müvekkilim ve davalı eşi, son zamanlarda her konuda tam bir uyumsuzluk içerisindedirler.

Tamamen birbirinden kopmuşlardır. Tarafların ailesi ve yakın dostları boşanmamaları için büyük çaba sarf etmişler, ancak olumlu bir netice alamamışlardır. Bu şartlarda evlilik birliği temelinden sarsılmış ve ortak hayat her iki taraf içinde çekilmez hale gelmiştir. Fiilen biten evliliğin hukuken de sona erdirilmesi için bu davanın açılması gerekmiştir.” Dilekçede, Ayşe Özyılmazel Taran’ın Ali Taran’dan herhangi bir maddi ve manevi tazminat, yoksulluk nafakası, tedbir nafakası ile ev eşyası talebinin bulunmadığı belirtildi.

Çiftin boşanma davası, önümüzdeki günlerde Bakırköy 2. Aile Mahkemesi’nde görülecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler