Aysal'dan Aziz Yıldırım'a dava

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ’ın, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ı kastederek “Ben finans dahisi değilim” demesi ve eleştirileri üzerine sarı-kırmızılılarda dün hareketli saatler yaşandı.Hürriyet 'in haberine göre; Yıldırım’ın, “Ben fina

Aysal'dan Aziz Yıldırım'a dava

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ’ın, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ı kastederek “Ben finans dahisi değilim” demesi ve eleştirileri üzerine sarı-kırmızılılarda dün hareketli saatler yaşandı.

Hürriyet 'in haberine göre; Yıldırım’ın, “Ben finans dahisi değilim. Biz yatırımcıdan bilgi saklayıp hisse satmayız. İçeriden öğrenenlerin ticaretini yapmayız” sözleri üzerine Aysal, kurmayları ve kulüp avukatlarına talimat vererek, suç unsuru bulunması halinde Yıldırım aleyhine savcılığa suç duyurusunda bulunulmasını istedi.

GEÇEN YIL SUÇSUZ BULUNDU

Geçtiğimiz sene sermaye artırımı nedeniyle Aysal ve Galatasaray, manipülasyon ve içeriden bilgi aktarma konuları ile Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) şikayet edilmiş, bu iddialarla mahkemeye verilmişti. Ancak Ünal Aysal ve yönetim, SPK ile mahkeme tarafından suçsuz bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem